Libnet.ro
UNICEF

18:31

AFIR: Peste 348 milioane euro au intrat in tara pentru proiectele PNDR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFIR: Peste 348 milioane euro au intrat in tara pentru proiectele PNDR

Comisia Europeana a comunicat oficial tarii noastre ca a aprobat rambursarea a 348,31 milioane de euro la finalul lunii ianuarie, reprezentand cheltuieli efectuate prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) si solicitate pentru decontare de catre tara noastra in perioada 16 octombrie - 31 decembrie 2019. continuă pe Ziarul Bursa

AFIR: Peste 348 de milioane de euro au intrat in tara, in ianuarie, pentru proiectele PNDR, ca rambursari de la Comisia Europeana

Comisia Europeana a comunicat oficial Romaniei ca a aprobat rambursarea a 348,32 milioane de euro la finalul lunii ianuarie 2020, reprezentand cheltuieli efectuate prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale si solicitate pentru decontare in.

PRINTR-O PLANGERE PREALABILA IMPOTRIVA MUNICIPALITATII Elcen cere Primariei Capitalei plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Electrocentrale Bucuresti Elcen) a anuntat, ieri, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro), pentru acoperirea diferentei dintre pretul de producere si distributie a energiei termice livrate populatiei si pretul local al energiei termice facturate populatiei Municipiului Bucuresti.

Elcen a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei. Compania cere plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Producatorul de energie electrica si termica Elcen a anuntat, luni, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro).

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

Bonami- venituri de peste 55 milioane de euro in 2019

Profitul a atins mai multe milioane euro si toate cele cinci piete au fost profitabile. Ungaria a in.

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro pentru cultivarea rosiilor in sere, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea schemei Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate pentru anul 2020, publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii.

Platforma de transfer de bani Azimo primeste o finantare BEI de 20 milioane Euro

Startup-ul britanic Azimo, folosit si de romani pentru transferuri de bani dintr-o tara in alta, a primit marti un imprumut de 20 de milioane de euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), institutie financiara a Uniunii Europene.

Kronospan Sebes despre controversa privind emisiile industriale: Investitiile de mediu se ridica la peste 40 de milioane de euro

Reprezentantii Kronospan Trading sustin intr-un document transmis redactiei Adevarul faptul ca investitiile totale in domeniul protectiei mediului pe platforma industriala de la Sebes se ridica la peste 40 de milioane de euro.

Cine este Cristian Onetiu, jurat al emisiunii Imperiul leilor si cum a facut afaceri de peste 100 de milioane de euro

Cristian Onetiu este un om de afaceri de succes, care conduce doua companii inovatoare pe piata romaneasca: Life Care Corp si BioLogistic. A avut incredere in potentialul ideilor sale si a riscat totul pentru a le lansa: a vandut cele doua apartamente pe care le detinea familia sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )