Libnet.ro
UNICEF

23:45

PENSII SPECIALE. Ministrul Apararii, mesaj ferm: Armata nu trebuie separata in cei care au fost in misiuni si cei care nu au fost

Antena3 Antena3,
PENSII SPECIALE. Ministrul Apararii, mesaj ferm: Armata nu trebuie separata in cei care au fost in misiuni si cei care nu au fost

Nicolae Ciuca explica faptul ca militarii nu au pensie speciala, ci pensie de serviciu, iar Armata nu trebuie separata in cei care au fost in misiuni si cei care nu, deoarece participarea la teatre de operatii este posibila cu sprijinul colegilor din tara. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii, despre pensiile militare: Armata nu trebuie separata in cei care au fost in misiuni si cei care nu au fost. Noi nu puteam sa mergem in misiuni daca nu erau cei din tara care sa ne sprijine

Pentru a sustine un militar in teatrele de operatii este nevoie de 9 -12 oameni in activitatile de suport, spune ministrul Apararii, Nicolae CIuca, general in rezerva care a luptat in Irak si Afganistan, in contextul in care in spatiul public a fost vehiculata ideea ca de pensia militara sa beneficieze doar cei care au fost in teatele de operatii. Noi nu ne putem indeplini misiunile, oriunde am fi, fara sa ne bucuram de tot ceea ce inseamna liniile de suport logistic, liniile de suport tehnic, liniile de suport moral, care au o componenta considerabila in ceea ce inseamna succesul actiunii militare, spune Ciuca.

Ministrul Apararii: Toti militarii trebuie sa beneficieze de pensie de serviciu, nu doar cei care au fost in teatrele de operatii

Ministrul Apararii, generalul in rezerva Nicolae Ciuca, sustine ca Armata nu trebuie separata in cei care au fost in misiuni si cei care nu au fost. Noi nu puteam sa mergem in misiuni daca nu erau cei din tara care sa ne sprijine in executarea misiunilor, declara Ciuca.

Ministrul Apararii, despre cele 942 de camioane livrate de Iveco pentru Armata: Peste 600 se vor produce in Romania

Ministerul Apararii Nationale a semnat recent un contract de peste 216 milioane de euro pentru 942 de camioane IVECO, primul contract subsecvent dintr-un acord mai larg ce prevede livrarea a peste 2. 900 de camioane si platforme militare. incepand cu cel de-al 301-lea camion, acestea se vor produce in Romania, spune ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, care vorbeste de un offset de 80%.

Pensii speciale de 10 milioane de euro pe an pentru 768 de fosti parlamentari

768 de fosti senatori si deputati beneficiaza de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an, se arata in raspunsurile furnizate de Parlament la solicitarile jurnalistilor G4media. ro, pensia medie a unui parlamentar fiind de 5. 843 de lei pe luna.

Pensii speciale de 10 milioane de euro pe an pentru 768 de fosti parlamentari

Un numar de 768 de fosti senatori si deputati beneficiaza de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an, se arata in raspunsurile furnizate de Parlament la solicitarile G4media. ro. Pensia medie a unui parlamentar este de 5. 843 de lei pe luna.

Sute de fosti senatori si deputati primesc pensii speciale

Un numar de 768 de fosti senatori si deputati sunt beneficiari de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an. Pensia medie a unui parlamentar este de 5. 843 de lei pe luna, conform G4Media. ro.

Scandalul pensiilor produce neliniste in Armata, avertizeaza ministrul Apararii

Discutiile legate de acordarea sau neacordarea pensiilor pentru militari produc, in Armata, o stare.

Sute de fosti parlamentari primesc pensii speciale uriase. Cea mai mare sare de 12.000 de lei pe luna (VIDEO)

Unii au dormit cate un mandat in Parlament, altii s-au uitat la clipuri deocheate sau la filme pe tablete, dar tuturor le merge de minune acum. Vorbim despre sute de fosti senatori si deputati care primesc pensii.

Pensii internationale. Ministrul Muncii vrea sa reduca durata stabilirii la sub un an

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat ca vrea sa reduca durata de peste un an in stabilirea pensiilor internationale, pentru ca in prezent romanii asteapta prea mult sa primeasca decizia de pensionare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )