Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pensiile speciale au fost majorate din nou. La ce nivel au ajuns

Adevărul Adevărul,
Pensiile speciale au fost majorate din nou. La ce nivel au ajuns

Anumite categorii de pensii speciale continua sa creasca lunar, in medie cu circa 100 de lei, in timp ce beneficiarii pensiilor de rand abia primesc cate un leu in plus. continuă pe Adevărul

VIDEO Sorin Grindeanu recidiveaza. A fost surprins din nou fumand intr-un spatiu cu interdictie, la Aeroportul Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual presedinte Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), a fost surprins din nou fumand intr-un spatiu in care fumatul este interzis, de aceasta data intr-o incapere a Aeroportului Timisoara.

Nicusor Dan vrea, din nou, la primarie, dar va trebui sa treaca de rivalul de la PLUS

Dupa o tentativa esuata, Nicusor Dan vrea sa candideze, din nou, pentru pimaria Capitalei. El s-a in.

Madalina Pamfile, din nou insarcinata! Vedeta a dezvaluit sexul bebelusului

Madalina Pamfile a socat pentru a doua oara! Cunoscuta la inceputuri cu o viata tumultoasa si cu alegeri care nu ar indica deloc viata pe care o are acum, Madalina nu doar ca a reusit sa-si faca o familie, ci si sa o mareasca. Focoasa bruneta, devenita cunoscuta in rolul de asistenta de televizune, a .

Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

Presedintele american, Donald Trump, a precizat joi, in fata jurnalistilor, ca ar fi dispussa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a relua discutii legate de.

Bogdan Chirieac, dupa ce Gavrilescu, Melescanu, Baisanu si Cupa au fost exclusi din ALDE: Se desfiinteaza grupul de la Camera

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa au fost exclusi din ALDE. Este o noua decizie insuficient analizata, daca ma.

Lider sindical din Politie: Daca maine ar suna din nou Alexandra la 112, situatia s-ar putea repeta

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, a declarat, sambata, ca daca Alexandra Macesanu ar suna din nou la 112, la aproape doua luni de cand nu a fost salvata, situatia s-ar putea repeta, pentru ca numarul politistilor care raspund la numarul unic nu a crescut.

VIDEO Boris Johnson nu a reusit din nou sa convinga UE si a lipsit de la conferinta de presa prevazuta cu premierul luxemburghez

Boris Johnson nu a reusit sa convinga UE, iar premierul britanic a ales sa nu mai vina la conferinta de presa prevazuta cu omologul sau luxemburghez, dupa un dejun cu seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker care a cerut propuneri concrete din partea Londrei in ceea ce priveste chestiunea sensibila a granitei irlandeze, cu sase saptamani inainte de Brexit, scrie AFP.

Fost director din AEP, la comisia de ancheta privind eventuale fraude la europarlamentare: Seful AEP nu a fost interesat deloc de aceste alegeri, fiind focusat pe reorganizarea institutiei si pe cheltuirea banilor ramasi

Comisia parlamentara de ancheta s-a reunit, luni, pentru a discuta presupusele fraude de la alegerile europarlamentare, iar Cristian Petraru, unul dintre directorii demisi din Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a declarat ca momentul in care a fost numit noul presedinte al AEP, Constantin Mituletu-Buica, a determinat complicatii majore in ceea ce priveste desfasurarea alegerilor. El a acuzat ca seful Autoritatii Electorale nu a fost interesat deloc de aceste alegeri, fiind focusat pe reorganizarea institutiei, pe angajarea personalului pe noua structura si pe cheltuirea banilor ramasi.

Razbunare in stil pesedist. Primarul orasului Videle a fost suspendat din functie dupa ce a cerut demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila

Un Ordin al Prefectului judetului Teleorman din data de 13 septembrie consfinteste faptul ca primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, si-a pierdut mandatul inainte de termen. Masura are loc in contextul.

Oficial american: Atacurile impotriva Arabiei Saudite au fost lansate din Iran sau Irak

Un oficial american de rang inalt a declarat duminica, in urma atacurilor cu drone de sambata impotriva unor rafinarii din Arabia Saudita, ca nu exista dovezi ca atacurile vin din Yemen si ca acestea au fost lansate, cel mai probabil, din Iran sau Irak, scrie Mediafax, citand CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )