Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

B1 B1,
Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

Presedintele american, Donald Trump, a precizat joi, in fata jurnalistilor, ca ar fi dispussa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a relua discutii legate de. continuă pe B1

Donald Trump spune ca liderul Hassan Rohani isi doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump a afirmat, joi, ca liderul Iranului doreste o intalnire cu Statele Unite, alimentand speculatiile privind o posibila intrevedere tete-a-tete cu omologul Hassan Rouhani in marja reuniunii Adunarii Generale a ONU ce va avea loc la New York spre sfarsitul acestei luni, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Donald Trump a declarat ca e dispus sa se intalneasca iar cu liderul nord-coreean pentru a relua negocierile

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat ca ar fi dispus sa se intalneasca cu presedintele nord-coorean Kim Jong Un pentru a prelua negocierile in privinta denuclearizarii la un moment dat in acest.

Democratii mai fac un pas spre deschiderea unei proceduri de destituire a lui Donald Trump

Democratii din Congresul american au facut un nou pas in vederea deschiderii unei posibile proceduri de destituire impeachment) a lui Donald Trump, o optiune care continua sa creeze disensiuni in randul opozitiei, cu un an si ceva inaintea alegerilor prezidentiale, relateaza AFP.

Donald Trump afirma ca Iranul doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump afirma ca Iranul ar dori o intalnire cu Statele Unite, alimentand si mai mult speculatii cu privire la un posibil t and 234;te- and 224;-t and 234;te cu omologul sau iranian Hassan Rohani in marja AdunariiGenerale a ONU, relateaza AFP.

Donald Trump ia in considerare inca zece candidati pentru inlocuirea lui John Bolton

Presedintele american Donald Trump a informat joi ca ia in considerare inca zece candidati pentru a il inlocui pe John Bolton in functia de consilier prezidential pe probleme de securitate, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

VIDEO Momentul in care Donald Trump uita pentru o clipa ca are un fiu cu sotia sa Melania

Presedintele american Donald Trump a uitat pentru o clipa ca are un fiu cu actuala sa sotie, starnind amuzamentul internautilor si criticilor sai.

Demitere. Donald Trump s-a separat de John Bolton

Prin doua mesaje lapidare pe contul sau Twitter, presedintele Donald Trump l-a demis pe John Bolton,.

Donald Trump afirma ca Bolton a fost un dezastru in politica privind Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca John Bolton a fost un dezastru in politica pentru Coreea de Nord, a exagerat in ceea ce priveste Venezuela si nu s-a inteles cu alti oficiali din cadrul Administratiei prezidentiale, relateaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca l-a concediat pe John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, ca l-a concediat pe consilierul sau pe probleme de securitate nationala, John Bolton, transmite presa americana.

Fostul ambasador britanic facut prost de catre Donald Trump a devenit lord

Fostul ambasador britanic in Statele Unite, pe care presedintele Donald Trump l-a catalogat drept un tip foarte prost si care a fost nevoit sa demisioneze, a devenit marti membru al Camerei Lorzilor, la recomandarea fostului premier Theresa May, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )