Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pensiile speciale, legate de performanta Parlamentului

România Liberă România Liberă,
Pensiile speciale, legate de performanta Parlamentului

Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Camera Deputatilor, fiind semnat de 255 de deputati si senatori, din toate partidele politice, inclusiv zeci de parlamentari ai Opozitiei. continuă pe România Liberă

Cum justifica parlamentarii pensiile speciale: Creste calitatea Parlamentului

Propunerea legislativa prin care 255 de parlamentari vor acordarea de pensii speciale a fost inregistrata astazi la Camera Deputatilor. in expunerea de motive, parlamentarii sustin ca pensiile se justifica prin prisma rolului Parlamentului ca putere de stat, raspunderea si complexitatea pe care o presupune exercitarea demnitatii de parlamentar.

Cati parlamentari au semnat propunerea legislativa privind pensiile speciale

Propunerea legislativa care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusa, joi, la Camera Deputatilor si este semnata de 255 de deputati si senatori, informeaza Mediafax.

Radu Banciu, despre pensiile speciale ale alesilor: Puteai sa fii lacatus, trantor, inainte sa devii politician. in timp, ei vor castiga niste firfirei suplimentari (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre pensiile speciale pe care le vor parlamentarii din Romania. Acesta spune ca de si liderul PNL, Alina Gorghiu a declarat ca ea nu.

VIDEO Deputat PSD, despre proiectul de lege pentru pensiile speciale la parlamentari: Un parlamentar cu trei mandate poate primi 4.000 de lei lunar indemnizatie speciala la pensionare

Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor a discutat marti proiectul de lege privind reintroducerea pensiilor speciale la parlamentari, eliminate in timpul guvernarii lui Emil Boc, proiect ce urmeaza sa fie depus in Parlament. Proiectul prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de 4. 000 de lei, a precizat marti deputatul PSD Petre Daea, unul dintre initiatori. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Klaus Iohannis, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, scrie Mediafax.

Iohannis, despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de.

Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cand a fost intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, relateaza Mediafax.

Iohannis despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura.

Orban: Parlamentari PSD, UNPR au strans semnaturi conspirativ pentru pensiile speciale

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, spune ca parlamentari ai puterii au obtinut conspirativ semnaturi pentru sustinerea proiectului privind acordarea de pensii speciale si a declarat ca PNL nu sustine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )