Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

B1 B1,
Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din. continuă pe B1

Pensionari pe banda rulanta la instantele din Romania. Klaus Iohannis a semnat decretele!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de eliberare din functie a zece magistrati.

Anunt OFICIAL de la Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat decretele. EDUCATIA si SANATATEA, vizate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, marti, in ajun de Craciun, mai multe decrete, printre care si cel care instituie ziua de 1 noiembrie ca Ziua Nationala a Radioului. De asemenea, seful.

Vesti bune pentru supravietuitorii Holocaustului si cei deportati. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat duminica decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 1051999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile instaurate in Romania cu incepere de la 6 septembrie 1940 pana la 6 martie 1945 din motive etnice PL-x 60728.

Klaus Iohannis a SEMNAT chiar in Ajun. Ce decrete a dat presedintele?

Presedintele Klaus Iohannis a semnat chiar in Ajunul Craciunului. Aceste legi vor intra in vigoare d.

Klaus Iohannis, unda verde pentru mai multe legi: Ce decrete a semnat presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, noi decrete. Legile vor intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial.

DECIZIE DE ULTIM MOMENT! Klaus Iohannis a numit ambasadori in China, Thailanda si Myanmar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete prin care a numit ambasadori in China, Thailanda si Myanmar. Decret privind acreditarea lui Vasilica Constantinescu, ambasador extraordinar si.

Presedintele Klaus Iohannis si-a numit noua echipa de consilieri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea consilierilor sai prezidentiali si de stat pentru noul mandat.

Apel catre Iohannis, semnat de mai multi intelectuali: Va solicitam infiintarea unei sectii speciale pentru investigarea crimelor comunismului

Un grup de mai multi intelectuali ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa sustina constituirea in cadrul Parchetului General de pe langa inalta Curte de Justitie si Casatie a unei Sectii pentru investigarea crimelor comunismului si a infractiunilor contra umanitatii. Semnatarii scrisorii deschise, printre care se numara si fiul fostului disident Gheorghe Ursu, Andrei Ursu, mai solicita ca presedintele sa uzeze de autoritatea functiei sale pentru a repara nedreptatea istorica legata de victimele Revolutiei.

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )