Libnet.ro
UNICEF

13:31

Pensionari pe banda rulanta la instantele din Romania. Klaus Iohannis a semnat decretele!

Antena3 Antena3,
Pensionari pe banda rulanta la instantele din Romania. Klaus Iohannis a semnat decretele!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de eliberare din functie a zece magistrati. continuă pe Antena3

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

Klaus Iohannis, la ceremonia de Hanuka: Voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism

Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodata, a declarat duminica presedintele Klaus Iohannis, la Templul Coral din Capitala, la ceremonia de Hanuka, organizata de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.

Vesti bune pentru supravietuitorii Holocaustului si cei deportati. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat duminica decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 1051999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile instaurate in Romania cu incepere de la 6 septembrie 1940 pana la 6 martie 1945 din motive etnice PL-x 60728.

Adrian Nastase il ataca pe Klaus Iohannis, dupa agresarea lui Voican Voiculescu: Aceasta pare a fi Romania Normala

Adrian Nastase comenteaza intr-un articol publicat pe blogul sau agresiunea la care a fost supus Gelu Voican Voiculescu in Piata Revolutiei, in care il ataca pre presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Craciun. Ce urari le face romanilor pentru Sarbatori VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a profitat de ocazia sarbatorilor de iarna pentru a transmite un mesaj emotionant tuturor romanilor, inainte de Craciun. Ce le-a urat Iohannis romanilor Presedintele Klaus Iohannis le-a urat romanilor un Craciun Fericit, transmitandu-le sa fie uniti prin compasiune, solidaritate si generozitate. Acesta s-a adresat romanilor de pretutindeni, militand in mesajul sau pentru .

Cum a aparut Klaus Iohannis la depunerea juramantului. Neasteptat ce s-a vazut pe gatul presedintelui

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Seful statului a spus ca va fi presedintele tuturor romanilor. La evenimentul organizat in Parlament, Iohannis s-a prezentat foarte elegant si a purtat papion la gat. Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat la Cotroceni Profund onorat de .

Cod Rutier 2020. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea azi. Noi amenzi prevazute in lege

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea Codului Rutier, care prevede amenzi mai mici pentru biciclistii care nu respecta regulile de circulatie. Sanctiunile nu vor mai fi incadrate in clasa a III-a de amenzi 870 1. 160 lei), ci in clasa a II-a 580 725 lei). Amenzile pentru cei care nu isi echipeaza corespunzator bicicletele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )