Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensionarii englezi traiesc mai rau decat cei din Europa de Est

România Liberă România Liberă,
Pensionarii englezi traiesc mai rau decat cei din Europa de Est

Pensionarii din Marea Britanie au un nivel de trai mai scazut decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, arata un sondaj al Centrului International pentru Longevitate, citat de Daily Express, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Pensionarii din Marea Britanie sunt mai saraci si o duc mai rau decat cei din Romania

Pensionarii britanici se numara printre cei mai saraci din UE si o duc mai rau decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, sustine Daily Express in editia electronica, citand un sondaj realizat de Centrul International pentru Longevitate.

Pensionarii din Marea Britanie sunt mai saraci si o duc mai rau decat cei din Romania

Pensionarii britanici se numara printre cei mai saraci din UE si o duc mai rau decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, sustine Daily Express in editia electronica, citand un sondaj realizat de Centrul International pentru Longevitate.

China va controla importurile de cereale, mai ieftine decat cele din productia locala

China va inaspri controlul asupra importurilor de cereale si de asemenea va contracara activitatile ilegale precum contrabanda in ideea de a reduce supraoferta de cereale, in conditiile in care stocurile record creeaza probleme pentru noua recolta, a declarat vineri vice-premierul chinez, Wang Yang, transmite Reuters.

RAPORT Productia de vin pe acest an a Romaniei este cu 20% mai mica decat cea din 2013. Productia globala scade cu 6%

Romania a inregistrat in acest an, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, o scadere de 20% a productiei de vin, la 4,1 milioane de hectolitri. Tara noastra ocupa locul al 12-lea in topul producatorilor la nivel mondial, potrivit Organizatiei Internationale a Vitei-de-vie si Vinului.

Presedintele FRF: Cheltuieile cu Iordanescu sunt considerabil mai mici decat cele cu Piturca

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, ca suma pe care institutia de la Casa Fotbalului o va cheltui cu salariile stafului condus de Anghel Iordanescu este considerabil mai mica decat cea.

12 lucruri considerate mai grave decat infidelitatea

Increderea este foarte importanta intr-o relatie, asa ca pentru unele cupluri, infidelitatea reprezinta un motiv intemeiat de despartire. Pentru alte cupluri, insa, exista tradari care afecteaza un angajament mai grav decat ar face-o infidelitatea.

FOTOGALERIE Ce ii sperie pe americani mai tare decat Ebola

Desi Statele Unite ale Americii se afla printre tarile afectate de Ebola, unii americanii nu sunt atat de speriati de virusul care a produs panica la nivel mondial. Mai in gluma, mai in serios locuitorii din New York au acceptat sa-si impartaseasca cele mai ascunse temeri.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Marea Britanie are mai multi pensionari saraci decat Romania - studiu

Pensionarii din Marea Britanie sunt printre cei mai saraci din UE si o duc mai rau decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, sustine Daily Express. Cotidianul precizeaza ca 15 tari stau mai bine decat.

Vanzarile de Galaxy Note 4 sunt mai slabe decat cele ale Note 3 de anul trecut

Samsung Galaxy Note 4 este in magazinele din Romania de mai bine de doua saptamani, insa pana acum nu a reusit sa se ridice la nivelul predecesorului sau in termeni de vanzari la nivel international. Samsung Galaxy Note 4 a inceput sa fie comercializat de la inceputul lunii octombrie, iar pana acum compania sud-coreeana a reusit sa livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Desi la prima vedere cifra este impresionanta, noua iteratie din seria Galaxy Note nu a reusit [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )