Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Antena3 Antena3,
Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Pentagonul a inceput sa se pregateasca pentru eventualitatea in care presedintele Barack Obama va ordona o interventie militara in Siria, daca se vor confirma acuzatiile ca regimul de la Damasc a folosit arme. continuă pe Antena3

Statele Unite pregatesc o interventie militara in Siria, mobilizand forte navale in Mediterana

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online.

Franta si Marea Britanie acuza regimul sirian ca a comis un ATAC CHIMIC. Pentagonul pregateste o INTERVENTIE MILITARA

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, afirma ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania. Toate informatiile de.

Martin Dempsey: O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila SUA.

O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila Statelor Unite, fiindca rebelii sirieni nu sustin interesele Washingtonului, apreciaza cel militarul american cu cel mai inalt grad, Martin Dempsey, informeaza Mediafax. Intr-o scrisoare adresata luni democratului Eliot Engel, ales in Camera Reprezentantilor, generalul Dempsey, seful Statului Major Interarme, evidentiaza divizarea opozitiei siriene si influenta puternica a unor grupari extremiste in cadrul rebeliunii pentru a-si .

SUA mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie in Siria.

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat vineri ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP, citat de hotnews. ro. Oficialii americani au pregatit o serie de optiuni pentru Barack Obama, in cazul in care acesta decide sa atace regimul de la Damasc, a spus Hegel. O eventuala interventie a armatei americane ar veni ca urmare a unor zvonuri legate de folosirea de catre regimul sirian a armelor chimice, intr-o actiune in care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )