Libnet.ro
UNICEF

13:15

PENTRU ANUL 2020 Compania Aeroporturi Bucuresti estimeaza ca va finaliza cu pierderi brute de 129 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ANUL 2020 Compania Aeroporturi Bucuresti estimeaza ca va finaliza cu pierderi brute de 129 milioane de lei

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti estimeaza pentru anul 2020 pierderi brute de 129,4 milioane de lei ca urmare a masurilor restrictive luate in domeniul aviatiei, in contextul pandemiei de Covid-19, se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern initiat de Ministerul Transporturilor, privind rectificarea bugetului companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Aeroporturi Bucuresti estimeaza pierderi uriase in 2020, din cauza crizei COVID-19

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti estimeaza, pentru acest an, pierderi brute de 129,4 milioane de lei, in contextul masurilor de restrictionare a circulatiei, dispuse pentru a limita raspandirea.

Peste 129 de milioane lei, pierderi in 2020 pentru Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Un proiect de hotarare de Guvern, initiat de Ministerul Transporturilor, privind rectificarea bugetu.

A murit actrita Conchata Ferrell, cunoscuta pentru rolul din Two and a Half Men

Cunoscuta actrita Conchata Ferrell, care a jucat rolul Bertei in serialul de comedie Two and a Half Men Doi barbati si jumatate) si care a aparut in zeci de alte filme si seriale de televiziune, intre care Erin Brokovich, Edward Scissorhands si Mystic Pizza, a murit la varsta de 77 de ani, relateaza miercuri dpa.

Lista parlamentarilor care nu mai prind un loc eligibil pentru legislatura 2020-2024 Nicolicea, Carmen Dan si Serban Nicolae ar putea iesi din Parlament

Partidele finalizeaza saptamana aceasta listele cu propunerile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Fiecare formatiune politica si-a facut analize pentru numarul maxim de mandate pe care ar putea sa-l obtina si, in functie de asta isi stabileste persoanele pe care le vor propune pentru fotoliile de parlamentari. Dincolo de calculele strategice, conducerile partidelor sunt cele care valideaza listele cu numele eligibile. in acest context au loc razbunari politice, se platesc polite si se retrag adversarii politici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )