Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste 129 de milioane lei, pierderi in 2020 pentru Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Peste 129 de milioane lei, pierderi in 2020 pentru Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Un proiect de hotarare de Guvern, initiat de Ministerul Transporturilor, privind rectificarea bugetu. continuă pe România Liberă

Aplicatia de livrari Tazz by eMAG a atras investitii de peste 25 de milioane lei

Aplicatia de livrari Tazz by eMAG a atras investitii de peste 25 de milioane lei in ultimele 6 luni si anunta dezvoltarea de noi aplicatii pentru clienti si curieri, cresterea echipei si extinderea parteneriatelor cu restaurante si retaileri.

IN PRIMA DECADA A LUNII OCTOMBRIE AEP a virat partidelor subventii de peste 23 milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat astazi ca a virat partidelor politice subventii de 23. 214, in prima decada a lunii octombrie.

PENTRU ANUL 2020 Compania Aeroporturi Bucuresti estimeaza ca va finaliza cu pierderi brute de 129 milioane de lei

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti estimeaza pentru anul 2020 pierderi brute de 129,4 milioane de lei ca urmare a masurilor restrictive luate in domeniul aviatiei, in contextul pandemiei de Covid-19, se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern initiat de Ministerul Transporturilor, privind rectificarea bugetului companiei.

Operatorii de plaje, sanctionati cu amenzi de peste 2 milioane de lei in acest sezon estival: Neasigurarea unei suprafete de plaja pentru turistii care nu doreau inchirierea unui sezlong, printre problemele constatate

Operatorii de plaje au fost sanctionati cu amenzi de peste 2 milioane de lei in acest sezon estival de catre Administratia Bazinalor de Apa Dobrogea Litoral. Printre neregulile constatate se numara amplasarea de.

BVB Rulaj de circa 30 milioane lei, sub media anului

Scaderi pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor din sesiunea de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 29,67 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 66 milioane de lei.

Delgaz Grid a pregatit proiecte in valoare de 440 milioane lei pentru obtinerea de fonduri europene

Delgaz Grid a pregatit proiecte in valoare de 440 milioane lei pentru obtinerea de finantare din fonduri europene.

Nereguli la Directia Silvica Mures: prejudiciu de peste 2 milioane de lei din defrisari ilegale

Peste 6. 000 de metri cubi de lemn taiati ilegal au fost descoperiti in urma controalelor efectuate .

Marea catastrofa din lume nu este coronavirus. Din alt motiv au murit peste 5 milioane de oameni in 2020: cu ce ne confruntam

Pandemia de COVID-19 perturba lumea asa cum o stiam noi. Cu un impact grav asupra vietilor umane si a activitatilor economice. Raspandirea la nivel mondial ameninta sa afecteze milioane de oameni. Oameni deja vulnerabili din cauza insecuritatii alimentare. Dar si din cauza malnutritiei si a efectelor conflictelor si a altor dezastre. Marea catastrofa din lume .

Consiliul Local Sector 4 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru patinoarul olimpic de pe Soseaua Vitan Barzesti - peste 12 milioane de euro in urma cu cateva saptamani, costa doar doua milioane de euro

Patinoarul olimpic pe care Primaria Sectorului 4 vrea sa-l construiasca in curtea liceului Traian Vuia va costa pana la 12 milioane de euro, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati joi de Consiliul Local Sector 4. Patinoarul va fi construit in colaborare cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata, va avea 1. 500 de locuri, banii vor veni de la administratia locala, iar dupa finalizarea lucrarilor patinoarul va fi dat gratuit federatiei. in urma cu cateva saptamani, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, anunta ca patinoarul va costa doua milioane de euro. De ce s-a majorat pretul atat de mult?.

EXCLUSIV Maria Ciobanu si-a facut testamentul. Cat va mosteni Ionut Dolanescu din averea de peste 2 milioane de euro

Maria Ciobanu, ajunsa la 83 de ani, nu vrea ca cei trei copii sa se certe pe avere dupa trecerea ei in nefiinta. Asa ca a stabilit deja ce ii va lasa lui Ionut Dolanescu si surorilor lui. A cantat timp de mai bine de 60 de ani Considerata doamna de fier a muzicii populare .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )