Libnet.ro
UNICEF

23:15

PENTRU ANUL VIITOR: Ministerul Muncii propune un contingent de lucratori straini non-UE de 30.000 de persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ANUL VIITOR: Ministerul Muncii propune un contingent de lucratori straini non-UE de 30.000 de persoane

Ministerul Muncii propune suplimentarea contingentului de lucratori straini non-UE cu 30. 000 de persoane anul viitor, arata un proiect de Hotarare de Guvern publicat de institutie. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European si Consiliul UE au opinii divergente privind bugetul european pentru anul viitor Eurodeputatii vor peste 2 mld. euro pentru combaterea schimbarilor climatice

Parlamentul European doreste suplimentarea bugetului UE pentru anul viitor fata de angajamentele prezentate de Comisia Europeana, conform pozitiei adoptate miercuri la Strasbourg si care prefigureaza discutii aprinse cu statele membre care cer un buget mai restrans, consemneaza AFP, citata de Agerpres.

Ministerul Muncii propune cresterea salariului minim brut pe tara la 2.262 lei lunar

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a publicat miercuri un proiect de Hotarare de Guvern conform caruia salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 2. 262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de lucru in medie de 167,333 ore pe luna, reprezentand 13,518 leiora.

Cu cat vrea Ministerul Muncii sa majoreze salariul minim in perioada urmatoare

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a publicat miercuri un proiect de Hotarare de Guvern conform caruia salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 2. 262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de.

Ministerul Muncii anunta cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie

Ministerul Muncii a publicat pe site-ul sau, in dezbatere publica, proiectul hotararii de guvern care prevede cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, masura anuntata inca de marti de ministrul demis al Muncii, Marius Budai.

Armata Romaniei va achizitiona, de anul viitor, avioane fara pilot

Seful Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, a anuntatca Armata Romaniei va achizitiona, de anul viitor. Facand din nou apel la valoarea resursei financiare de care dispunem si prioriti.

Propunerile elevilor pentru anul 2019-2020: anul scolar sa inceapa la 1 septembrie

Anul scolar sa inceapa la 1 septembrie si sa se incheie pe 1 iunie, consilierea psihologica de calitate, bursele in functie de salariul minim net pe economie sunt cateva dintre propunerile elevilor de la Consiliul National al Elevilor pentru anul 2019-2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )