Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pentru cei care urasc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit

Antena3 Antena3,
Pentru cei care urasc astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit

Nu toata lumea este pasionata de dansul stelelor pe cer, asa ca nu toata lumea intelege ce se petrece cu astrele si care este influenta lor asupra oamenilor. Iata cel mai sincer horoscop pe care l-ati citit,. continuă pe Antena3

Patriarhul Daniel: Sfintii imparati Constantin si mama sa, Elena, sunt un model pentru crestinii care zidesc biserici, manastiri, pentru cei care cresc in credinta pe copii si pe tineri

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a afirmat in predica la Sfanta Liturghie oficiata sambata, la altarul de vara al Catedralei Patriarhale, ca Sfintii imparati.

Opt persoane intoxicate cu ciuperci, in Soroca. Cel mai mic dintre pacientii ajunsi la spital are doar un an

Opt persoane s-au intoxicat din cauza ciupercilor, cel mai probabil culese din padure, la Soroca, in Republica Moldova. Acestea sunt primele informatii pe tema asta. Dintre cei opt, patru sunt copii. Potrivit portalului realitatea. md, starea lor este de gravitate medie. Toti au fost transportati la spital.

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level .

Cristian Mungiu, premiu pentru Cel Mai Bun Regizor la Cannes! Iata lista completa a castigatorilor!

Cristian Mungiu a triumfat din la Festivalul de Film de la Cannes primind premiul pentru Cel mai Bun Regizor. Filmul Bacalaureat a pierdut insa premiul cel mare al Festivalului, Palme DOr, in favoarea filmului I, Daniel Blake, regizat de Ken Loach.

Cel mai prost aliment despre care oamenii cred ca este sanatos. Trebuie sa afli asta!

Celebrul Dr. Oz, pe numele adevarat Mehmet Cengiz Oz, vorbit despre care este cel mai prost aliment despre care oamenii cred ca este sanatos. Laptele degresat - cand scoti grasimea din lactate.

Utile: Pasi pentru a depasi o dependenta; Alimentatia potrivita pentru o sanatate de fier; De ce se depune grasimea cel mai mult pe burta si ce boli poti face din aceasta cauza.

Dieta cu cirese. Sau cum sa scapi de kilograme fara sa-ti pui in pericol sanatatea. Am trecut putin. Cum scapi de urcior cu remedii naturiste. Urciorul, denumit stiintific orjelet, este o.

Cel mai mare exercitiu de comunicatii din istoria NATO a fost deschis la Bucuresti: Participa peste o mie de militari din 30 de unitati si structuri ale Aliantei (VIDEO)

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, Steadfast Cobalt 2016, a fost deschis duminica, la Centrul 48 Comunicatii si Informatica Strategice din Bucuiresti,.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

webPR: Gala EUROPAfest, cel mai asteptat eveniment al festivalului

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reuneste patru genuri muzicale - jazz, blues, pop si clasic, se apropie de finalul editiei cu numarul 23. Un eveniment mult asteptat, Gala EUROPAfest, va avea loc sambata, 21 mai, la Teatrul Odeon, incepand cu orele 19:00. Cei mai buni artisti, creme de la creme ai categoriilor de jazz si clasic se vor aduna pe scena Salii Majestic pentru a primi cuvintele de lauda ale juriului si aplauzele spectatorilor. Cu aceeasi ocazie are loc si decernarea Diplomei de excelenta din partea Casei Regale. Biletele se pot achizitiona de la Teatrul Odeon.

Dragon Ball Xenoverse 2 se vrea cel mai cuprinzator joc din istoria Dragon Ball

Bandai Namco Entertainment Europe a anuntat Dragon Ball Xenoverse 2, care promite sa ofere cea mai cuprinzatoare experienta Dragon Ball intalnita intr-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de faimosul studio DIMPS din Osaka, Japonia, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Conceput sa profite din plin de puterea de calcul sporita a [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )