Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru cine l-a lasat Monica Hill pe Catalin Botezatu. Milionarul a dat bani multi pentru bruneta lui Bote

Playtech Playtech,
Pentru cine l-a lasat Monica Hill pe Catalin Botezatu. Milionarul a dat bani multi pentru bruneta lui Bote

Fosta iubita tinerica a lui Catalin Botezatu este in floarea varstei si incearca din ce in ce mai multe lucruri atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. Dupa diverse tentative de relatii, una din ele cu celebrul designer, s-a oprit la cineva aparte. Cu cine se iubeste acum modelul din Cluj? Monica Hill . continuă pe Playtech

LACRIMI in showbiz! CATALIN BOTEZATU nu a avut nicio sansa! BOALA CUMPLITA si-a spus cuvantul

Momente tot mai grele pentru celebrul creator de moda Catalin Botezatu care a ajuns din nou pe mana medicilor din Turcia pentru evaluarea afectiunilor. Daca ti-as arata acum ca sunt taiat de sus pana.

ATENTIE, DOAMNELOR! Iata TENDINTELE VESTIMENTARE ALE ANULUI, dezvaluite de Catalin Botezatu: Ce haine nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

Creatorul de moda Catalin Botezatu a vorbit despre piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba.

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )