Libnet.ro
UNICEF

14:30

PENTRU CA A COLECTAT DATE DE LA COPII: YouTube va plati in SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU CA A COLECTAT DATE DE LA COPII: YouTube va plati in SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de informatii personale de la copii, a anuntat miercuri Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

YouTube va plati in SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de informatii personale de la copii, a anuntat miercuri Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite, transmite Reuters.

YouTube, penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de.

BUNE DE PLATA: Google si YouTube, AMENDATE cu o suma URIASA dupa ce au colectat date personale ale COPIILOR. Cat vor trebui sa scoata din buzunar cei doi giganti

Companiile Google si Youtube au de plata o amenda uriasa in Statele Unite ale Americii, in valoare de 170 de milioane de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )