Libnet.ro
UNICEF

01:05

YouTube, penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

B1 B1,
YouTube, penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de. continuă pe B1

YouTube va plati in SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de informatii personale de la copii, a anuntat miercuri Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite, transmite Reuters.

YouTube va plati 200 milioane de dolari pentru ca a colectat datele copiilor sub 13 ani

Platforma video YouTube a fost acuzata de autoritatea americana pentru comert FTC ca a colectat datele personale ale copiilor sub 13 ani pentru a fi expuse publicitatii tintite, lucru interzis de legea americana, scrie Le Figaro. Presa americana scrie ca amenda exacta va fi anuntata saptamana aceasta si ca este cea mai mare aplicata vreodata pentru incalcari legate de colectarea de date persoanale ale copiilor fara acordul parintilor.

Un rival Uber investeste 150 milioane dolari pentru a crea o aplicatie 3 in 1: Plati, ride-hailing si livrare de mancare

Rivalul Uber de pe piata din Asia de Sud-Est Grab Holdings intentioneaza sa investeasca 150 de milioane de dolari in cercetarea inteligentei artificiale pe parcursul anului urmator pentru a dezvolta o aplicatie complexa de plati, ride-hailing si livrare de mancare.

SUA anunta ca va oferi un sprijin aditional de 120 de milioane de dolari pentru a ajuta emigrantii din Venezuela

SUA va oferi o suma aditionala de 120 de milioane de dolari pentru a asista America Latina in primirea si gazduirea milioanelor de emigranti care fug din Venezuela, potrivit unui anunt al Departamentului de Stat, scrie Reuters.

PENTRU CA A COLECTAT DATE DE LA COPII: YouTube va plati in SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari

Google, parte a grupului Alphabet, si divizia sa YouTube vor plati o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de incalcarea legii federale referitoare la colectarea de informatii personale de la copii, a anuntat miercuri Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite, transmite Reuters.

Google si YouTube vor plati 170 de milioane de dolari amenda pentru ca au colectat informatii personale ale copiilor

Google si YouTube, acuzate ca au incalcat legea privind expunerea copiilor la videouri nepotrivite sau pentru colectarea datelor personale despre ei, vor plati 170 de milioane amenda in Statele Unite, a comunicat miercuri agentia pentru protectia consumatorilor, relateaza AFP.

VIDEO Mike Bryan, amendat cu 10.000 de dolari pentru ca a mimat ca impusca un arbitru de linie

Tenismenul american de dublu Mike Bryan a fost amendat de organizatorii US Open cu 10. 000 de dolari pentru ca a mimat ca impusca un arbitru de linie, informeaza CNN.

Startup-ul IT OpenGov a obtinut o investitie de 51 milioane dolari sa scoata statul la lumina

Startup-ul IT american OpenGov, axat pe solutii de cloud, date deschise si bugetari transparente, destinat guvernelor din intreaga lume, a obtinut marti o finantare de 51 de milioane de dolari de la un grup de investitori.

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )