Libnet.ro
UNICEF

05:00

PENTRU EXPLOATAREA REZERVELOR DE PETROL DIN SIRIA: Trump vrea un acord cu Exxon sau alta companie din sectorul energiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU EXPLOATAREA REZERVELOR DE PETROL DIN SIRIA: Trump vrea un acord cu Exxon sau alta companie din sectorul energiei

Presedintele american Donald Trump a declarat duminica sa vrea sa incheie un acord cu ExxonMobil sau cu o alta companie din sectorul energiei pentru exploatarea rezervelor de petrol din Siria, relateaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Trump vrea un acord cu Exxon sau alta companie din sectorul energiei pentru exploatarea rezervelor de petrol din Siria

Presedintele american Donald Trump a declarat duminica sa vrea sa incheie un acord cu ExxonMobil sau cu o alta companie din sectorul energiei pentru exploatarea rezervelor de petrol din Siria, relateaza CNBC.

Acuzatii dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tacerea: S-au intamplat multe grozavii!

Continua sa curga acuzatiile la adresa sefului DSU, Raed Arafat, la doar cateva zile dupa ce in spatiul public au aparut noi imagini cu interventia esuata a autoritatilor in noaptea tragediei din clubul Colctiv. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov il contesta pe Arafat, despre care spune ca a esuat in .

Trupele americane se retrag din Siria si nu prea. Noi fortevor fi desfasurate pentru protejarea resurselor energetice. Cine ar vrea Donald Trump sa se ocupe de exploatarea lor

Secretarul pentru Aparare american, Mark Esper, a confirmat faptul ca Statele Unite va trimite vehicule blindate si infanterie in estul Siriei, pentru a preveni caderea campurilor petrolifere din acea zona in.

The Financial Times: Vladimir Putin ii poate multumi lui Donald Trump pentru triumful sau din Siria (Editorial)

Retragerea americana ii tradeaza pe kurzi si face ca un aliat din NATO sa ramana dator Rusiei, scrie Rador, citand The Financial Times.

Trump vrea sa suspende abonamentele Casei Albe la publicatiile New York Times si The Washington Post

Administratia Trump planuieste sa suspende abonamentele detinute de agentiile federale la publicatiile The Washington Post si New York Times, existand zvonuri ca acest lucru s-a intamplat deja, relateaza Washington Post.

Raed Arafat a publicat un video, dupa imaginile din Colectiv: Cineva vrea sa creasca furia. Se incearca manipularea opiniei publice

Secretarul de stat Raed Arafat, seful ISU, tocmai ce a publicat un video in cotextul noilor imagini aparute in spatiul public cu tragedia de la Colectiv. Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a decis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )