Libnet.ro
UNICEF

07:00

PENTRU INCA PATRU ANI Bogdan Dragoi a fost reales la conducerea SIF Banat-Crisana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU INCA PATRU ANI Bogdan Dragoi a fost reales la conducerea SIF Banat-Crisana

La inceputul anului, actualul Consiliu al SIF-ului a primit un nou mandat Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1) l-a reales pe Bogdan Dragoi ca presedinte al board-ului si director general al societatii, pentru o perioada de patru ani incepand cu 25 aprilie 2021, se arata intr-un comunicat al SIF-ului remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

inca patru centre de vaccinare vor functiona in Gorj

Inca patru centre de vaccinare impotriva COVID-19 din judetul Gorj vor fi puse in functiune pentru etapa a doua, care va incepe de vineri, 15 ianuarie.

Doliu in handbalul romanesc - Bogdan Macovei, fost selectioner al nationalei feminine, a murit la 67 de ani

Bogdan Macovei, antrenor de handbal cu care nationala feminina ocupa locul 4 la CM din 1999, a murit la 67 de ani. Carmen Amariei, golgeter al CM din 1999: Sunt socata, l-am iubit ca om si antrenor!.

Birocratia excesiva loveste citadela lui Vlad Tepes de la Poenari. Restaurarea, amanata cu patru ani

Desi in urma cu aproape trei ani, pe 14 martie 2018, era semnat contractul de finantare pentru proiectul Conservarea si consolidarea Cetatii Poenari Arges, lucrarile nu au inceput nici pana acum. Doua licitatii au fost anulate, iar certificatul de urbanism a expirat de mai bine de un an.

Alina Bica ramane cu pedeapsa de patru ani cu executare! ICCJ i-a respins recursul in casatie

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ramane cu pedeapsa de 4 ani inchisoare cu executare primita in 2019 in dosarul in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender, dupa ce un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema i-a respins miercuri o cale extraordinara de atac - recursul in casatie.

Olanda prelungeste restrictiile pentru inca trei saptamani, inclusiv inchiderea scolilor

Restrictiile din Olanda, inclusiv inchiderea scolilor si a magazinelor, vor fi prelungite cu cel putin inca trei saptamani in incercarea de a limita extinderea pandemiei de COVID-19, transmite Reuters, conform Digi24.

Ce a facut Andreea Balan in 2021, pentru prima oara in viata. A fost si uimita de reusita

Cunoscuta si indragita de toata lumea, Andreea Balan si-a facut curaj si a facut marele pas. Vedeta a luat o decizie impresionanta, s-a hotarat sa invete sa faca lucrul pe care dintotdeauna si-a dorit sa-l incerce, insa nu a reusit deoarece i-a fost teama. Andreea Balan a facut marele pas Andreea Balan a vrut sa .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )