Libnet.ro
UNICEF

07:00

inca patru centre de vaccinare vor functiona in Gorj

Adevărul Adevărul,
inca patru centre de vaccinare vor functiona in Gorj

Inca patru centre de vaccinare impotriva COVID-19 din judetul Gorj vor fi puse in functiune pentru etapa a doua, care va incepe de vineri, 15 ianuarie. continuă pe Adevărul

Timisoara: Doar doua centre de vaccinare vor functiona in prima zi a celei de-a doua etape

In prima zi din a doua etapa de vaccinare, doua centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona, la Timisoara, fiind unul la un mall din oras si cel de-al doilea la Spitalul CFR. Lucram.

Alba: Mai multe centre de vaccinare vor fi organizate in sali de sport si in centre culturale

Potrivit unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Alba, in municipiul resedinta de judet, Alba Iulia, vor functiona centre de vaccinare in sali de sport. Unde.

Primarul Sectorului 6 solicita inca doua centre de vaccinare. Ciprian Ciucu: Avem 390.000 de locuitori, iar un numar de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam putin

Primarul Ciprian Ciucu a anuntat, miercuri, ca trimite o adresa la DSP Bucuresti prin care solicita inca doua centre de vaccinare pentru Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul.

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Opt centre de vaccinare vor fi pregatite in judetul Covasna pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In judetul Covansa vor fi infiintate opt centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapa a campaniei nationale. in aceasta urmeaza sa fie incluse persoanele cu varste de peste 65 de ani, cele din categoriile.

Circa 200 de puncte de vaccinare vor fi deschise in Bucuresti

Cele mai multe astfel de centre urmeaza sa fie la Romexpo, Circul Metropolitan, Palatul Copiilor, in malluri si spitale.

Renault si Plug Power vor dezvolta vehicule comerciale usoare care vor functiona cu hidrogen

Grupul francez Renault si compania specializata in hidrogen Plug Power vor dezvolta vehicule comerciale usoare care vor functiona cu hidrogen.

Sefa DSP anunta ca aproape 200 de puncte de vaccinare vor fi deschise in Capitala

Sefa Directiei de Sanatate PublicaBucuresti, Oana Nicolescu, a precizat, pentru G4media, ca aproape200 de centrede vaccinare anti-COVID vor fi deschise in Bucuresti. Majoritatea centrelor vor.

PENTRU INCA PATRU ANI Bogdan Dragoi a fost reales la conducerea SIF Banat-Crisana

La inceputul anului, actualul Consiliu al SIF-ului a primit un nou mandat Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1) l-a reales pe Bogdan Dragoi ca presedinte al board-ului si director general al societatii, pentru o perioada de patru ani incepand cu 25 aprilie 2021, se arata intr-un comunicat al SIF-ului remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )