Libnet.ro
UNICEF

10:45

PENTRU UN MANDAT DE TREI ANI: Valer Dorneanu, reales presedinte al CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU UN MANDAT DE TREI ANI: Valer Dorneanu, reales presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, astazi, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

Valer Dorneanu, reales presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani

Valer Dorneanu a fost reales, marti, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani.

Valer Dorneanu, reales presedinte al Curtii Constitutionale

Valer Dorneanu a fost reales, marti, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei .

Valer Dorneanu, reales in functia de presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani. I770;n urma votului secret, cu majoritatea voturilor judecatorilor,.

Valer Dorneanu a fost reales in functia de presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Fostul sef al Sectiei.

Valer Dorneanu a fost reales presedinte al Curtii Constitutionale

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Valer Dorneanu a fost reales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un nou mandat de 3 ani

Valer Dorneanu a fost reales marti in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un nou mandat de 3 ani, potrivit unui comunicat al CCR.

Dragnea va ispasi pedeapsa in regim inchis. Programul in urmatorii trei ani

Liviu Dragnea va primi, cel mai probabil, un regim de detentie inchis pentru ca pedepsa sa este mai mare de trei ani, a declarat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Liviu Dragnea afla astazi unde isi va ispasi pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare - la Rahova sau intr-un alt penitenciar

O comisie a Penitenciarului Rahova ar urma sa decida marti in ce inchisoare isi va ispasi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a si ultima de carantina pentru fostul presedinte al PSD, incarcerat acum la Penitenciarul Rahova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )