Libnet.ro
UNICEF

12:30

Valer Dorneanu a fost reales presedinte al Curtii Constitutionale

Hotnews Hotnews,
 Valer Dorneanu a fost reales presedinte al Curtii Constitutionale

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. continuă pe Hotnews

Valer Dorneanu, reales presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani

Valer Dorneanu a fost reales, marti, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani.

Valer Dorneanu a fost reales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un nou mandat de 3 ani

Valer Dorneanu a fost reales marti in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un nou mandat de 3 ani, potrivit unui comunicat al CCR.

Valer Dorneanu, reales presedinte al Curtii Constitutionale

Valer Dorneanu a fost reales, marti, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei .

Valer Dorneanu a fost reales in functia de presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Fostul sef al Sectiei.

PENTRU UN MANDAT DE TREI ANI: Valer Dorneanu, reales presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, astazi, in functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani.

Valer Dorneanu, reales in functia de presedinte al CCR

Valer Dorneanu a fost reales, marti, prin vot secret in functia de presedinte al Curtii Constitutionale pentru un mandat de trei ani. I770;n urma votului secret, cu majoritatea voturilor judecatorilor,.

Andrei Nastase cere ridicarea imunitatii parlamentare si tragerea la raspundere penala a lui Vlad Plahotniuc, dar si a judecatorilor Curtii Constitutionale

Ministrul de Interne al Republicii Moldova, Andrei Nastase, a semnat un denunt pe numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc, dar si pe numele judecatorilor Curtii Constitutionale CCM), pe care ii acuza de uzurparea puterii de stat si solicita Procuraturii Generale sa investigheze acest caz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )