Libnet.ro
UNICEF

13:15

PENTRU POLITICILE CARE COMBAT SCHIMBARILE CLIMATICE: Opt state UE cer alocarea a 25% din bugetul blocului european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU POLITICILE CARE COMBAT SCHIMBARILE CLIMATICE: Opt state UE cer alocarea a 25% din bugetul blocului european

Opt tari din UE - Franta, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania si Suedia - au cerut o strategie ambitioasa pentru a combate schimbarile climatice care ar implica alocarea a 25% din bugetul UE in aceasta directie. continuă pe Ziarul Bursa

Opt state membre UE vor ca 25% din intreg bugetul comunitar sa fie folosit pentru combaterea poluarii

Opt state europene au solicitat cresterea semnificativa a sumelor dedicate combaterii schimbarilor climei, la numai putin de 25% din intregul buget al Uniunii, se arata intr-un document publicat miercuri pe.

Carmen Dan, mesaj pentru politistii care au indraznit sa le ia permisele sefilor. Ce se intampla cu ei

Cazul politistilor prinsi bauti la volan, care au ramas fara permise, a ajuns pana la urechile ministrului de Interne, Carmen Dan. Aceasta a avut un mesaj pentru politistii care au organizat actiunea. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a comentat cazul celor doi sefi din Politie, care au ramas fara permise. Ei vor fi pietoni in [] .

Jurnal de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostol a prezentat la Jurnal de economie, informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Stirea buna este ca nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la.

SUA refuza semnarea declaratiei pentru protejarea regiunii arctice din cauza mentiunilor referitoare la schimbarile climatice

SUA a refuzat sa semneze o intelegere legata de pericolele cu care regiunea arctica se confrunta, din cauza mentiunilor din text legate de schimbarea climatica, relateaza The Independent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )