Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pentru prima data de la aparitia COVID-19, China nu a raportat niciun caz de infectie locala

Antena3 Antena3,
Pentru prima data de la aparitia COVID-19, China nu a raportat niciun caz de infectie locala

China nu a raportat, joi, niciun caz local de infectie, fiind pentru prima data in ultimele 3 luni cand se intampla lucrul acesta. Toti cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit in statul nipon din alta parte. continuă pe Antena3

China nu a raportat niciun caz nou de imbolnavire locala, pentru prima data de la aparitia COVID-19

China nu a raportat, joi, nicio infectie locala, acest lucru avand loc pentru prima data de cand a inceput criza coronavirusului, in urma cu trei luni.

CORONAVIRUS |China: Niciun caz nou local de COVID-19, pentru prima data de la inceperea pandemiei

China a declarat ca nu mai are cazuri noi de coronavirus pe plan local, pentru prima data de la inceperea pandemiei. Singurele cazuri raportate in prezent 34 la numar) sunt cele importate, cetateni chinezi.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Ce s-a intamplat in China in ultimele 24 de ore. Este pentru prima oara de la declansarea crizei

China a facut astazi un anunt extrem de important, care da lumii intregi motive serioase de optimism. Pentru prima oara, de la declansarea epidemiei, aceasta tara a raportat zero noi cazuri de infectii cu Covid-19. Se restarteaza economia? Este un punct de cotitura in aceasta costisitoare batalie cu epidemia, noteaza New York Times. Potrivit oficialilor .

Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Italia se confrunta cu cea mai dificila perioada de la inceperea epidemiei, dar un orasel aflat in centrul problemei nu a raportat cazuri noi. Situatia actuala este rezultatul unui.

Veste extraordinara din China, epicentrul crizei pe care o traim. Ce decizie au luat

In 27 noiembrie 2019, China era lovita pentru prima data de noul coronavirus, in regiunea Wuhan, iar din acel moment iadul s-a dezlantuit cu o viteza uimitoare intr-un oras cu 11 milioane de locuitori care a incremenit, iar pe bulevardele sale largi domneste si acum o atmosfera fantomatica. Fiecare micro-cartier este baricadat cu baraje de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )