Libnet.ro
UNICEF

10:00

Veste extraordinara din China, epicentrul crizei pe care o traim. Ce decizie au luat

Playtech Playtech,
Veste extraordinara din China, epicentrul crizei pe care o traim. Ce decizie au luat

In 27 noiembrie 2019, China era lovita pentru prima data de noul coronavirus, in regiunea Wuhan, iar din acel moment iadul s-a dezlantuit cu o viteza uimitoare intr-un oras cu 11 milioane de locuitori care a incremenit, iar pe bulevardele sale largi domneste si acum o atmosfera fantomatica. Fiecare micro-cartier este baricadat cu baraje de . continuă pe Playtech

Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Agentia de stat Chineza Xinhua China Noua) a publicat miercuri seara un articol deloc incurajator despre pandemia de coronavirus. Pe aceeasi tema:China considera epidemia de coronavirus incheiata .

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale pentru tratarea COVID-19

Peste 80% dintre pacientii infectati cu coronavirus din China au fost tratati cu remedii traditionale chineze in combinatie cu medicamente antivirale sustinand ca acestea au ajutat semnificativ la vindecare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )