Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pentru prima data in istoria jocurilor UFC, primul loc in topul celor mai buni luptatori este ocupat de o femeie

Adevărul Adevărul,
Pentru prima data in istoria jocurilor UFC, primul loc in topul celor mai buni luptatori este ocupat de o femeie

Amanda The Lioness Nunes, o lupatoare care si-a demonstrat dominanta asupra diviziei feminine din UFC, este cel mai bun atlet din jocul celor de la EA Sports. continuă pe Adevărul

Digi 24: Tara in care a nins pentru prima data dupa 50 de ani: Nu am vazut niciodata zapada

In Tasmania a nins pentru prima data in aproape 50 de ani. Unii dintre localnicii din nordul celui mai mic stat australian au vazut zapada pentru prima data in viata, scrie CNN.

Cum a aparut acum in public Kate Middleton. Este pentru prima oara cand face asta

Kate Middleton a iesit in public pentru prima data de la aparitia pandemiei de coronavirus cu masca de prtectie pe fata. Fanii au fost incantati de lookul fresh si surprinzator al Ducesei de Cambridge. Cum a aparut acum in public sotia printului William, Kate Middleton. Este pentru prima oara cand a facut asta Kate Middleton .

Ducesa Kate a aparut pentru prima data cu masca de protectie in timpul unei vizite oficiale FOTO

Ducesa de CambridgeKate Middleton38 de ani)afost vazutapentru prima data, de la inceputul pandemiei de COVID-19, cu o masca de protectie, in timpul unei vizite intr-un centru de caritate.

SUA negociaza cu Taiwanul vanzarea pentru prima oara a unor drone de supraveghere

Statele Unite negociaza cu Taiwanul vanzarea pentru prima oara a cel putin patru drone sofisticate de supraveghere, de dimensiuni mari, au declarat sase surse americane apropiate discutiilor, intr-un acord care va amplifica probabil tensiunile cu China, transmite Reuters.

Castelul Windsor unde s-a refugiat Regina Elizabeth in timpul carantinei isi deschide gradinile pentru prima oara in 40 de ani

Castelul Windsor, una dintre resedintele oficiale ale Reginei Marii Britanii Elizabeth, urmeaza sa deschida publicului gradina din aripa de est,pentru prima oara in aproape jumatate de secol.

Tara in care nu a mai nins de cinci decenii: Locuitorii au stat treji toata noaptea pentru a savura minunea! (FOTO)

Pentru prima data in aproape 50 de ani, a nins in Tasmania, cel mai mic stat australian! Pentru unii dintre localnicii din nordul tarii a fost prima data in viata cand au vazut zapada,.

Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )