Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pentru PRIMA DATA PARINTI! Celebrii artisti sunt in al 9-lea cer (FOTO)

B1 B1,
Pentru PRIMA DATA PARINTI! Celebrii artisti sunt in al 9-lea cer (FOTO)

Actrita britanica Sophie Turner si cantaretul american Joe Jonas asteapta primul lor copil. Cuplul doreste sa mentina tacerea, insa prietenii si familia sunt super incantati de veste, a declarat. continuă pe B1

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Business report: Pentru prima data din 1962, Boeing nu are in ianuarie nicio comanda pentru avioane; Elvetia organizeaza referendum pentru a limita libera circulatie a cetatenilor europeni

Tarom vinde vechile ATR-uri. Cat vrea sa incaseze pe ele. Compania aeriana nationala a scos la vanzare vechile ATR-uri, pe care le inlocuieste in prezent cu unele noi si spera sa incaseze. Index necrutator la Capitalul Uman: la doar 60% din potentialul sau de productivitate va ajunge, in medie, un tanar roman la maturitate.

Vreme anormal de calda pentru aceasta data: 14 grade, in ultima luna de iarna

Vremea va fi calda pentru aceasta data, mai ales in jumatatea de sud a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar mai accentuate ziua la munte, unde pe arii restranse va mai ninge slab, precum si in nordul, centrul si estul tarii, unde izolat si trecator vor fi precipitatii mixte.

Pentru prima oara in ultimii 60 de ani, Boeing nu a primit nicio comanda de avioane in ianuarie. Rivalul Airbus prospera, cu sute de comenzi

Compania Boeing nu a primit nicio comanda noua de avioane luna trecuta, fiind pentru prima oara cand se intampla asa ceva in ianuarie din 1962 si pana acum, in conditiile in care avionul care era odata cel mai vandut model, 737 MAX, ramane consemnat la sol dupa doua accidente grave, transmite Reuters.

VIDEO Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie Ultimul bilant: 908 morti, peste 40.000 de persoane infectate

Bilantul epidemiei de coronavirus s-a agravat din nou luni, in China, depasind 900 de morti, in timp ce presedintele Xi Jinping a aparut pentru prima oara cu fata acoperita de o masca de protectie, scrie AFP. -------------16:32 Patru persoane venite din China au fost plasate in carantina la domiciliu15:09 Un consul chinez, bagat in carantina de rusi imediat ce diplomatul a sosit in tara.

Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie (VIDEO)

Bilantul epidemiei de coronavirus este in continua crestere in China, pana in acest moment peste 900 de persoane pierzandu-si viata, in timp ce mai bine de 40. 000 sunt infestate. in acest.

PATRONATUL PRODUCATORILOR INDUSTRIALI DE MEDICAMENTE DIN ROMANIA (PRIMER): O iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania, pentru prima jumatate a anului 2020

PRIMER - care reuneste 19 situri de fabricatie din tara - solicita tuturor partidelor politice parlamentare din Romania sa trateze cu responsabilitate gasirea unei solutii pentru oprirea cresterii taxei clawback in contextul majorarii preturilor la materiile prime utilizate pentru fabricatia medicamentelor de uz uman, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cristi Borcea, gest emotionant pentru Valentina Pelinel. Cat de romantici sunt cei doi

Valentina Pelinel este de-a dreptul adorata de catre sotul ei. Din momentul in care a revazut libertatea si a iesit din inchisoare in urma cu cateva luni, afaceristul parca o tine in palme pe mama copiilor sai. Cum se pregatesc amorezii de Ziua indragostitilor? Cristi Borcea, gest emotionant pentru Valentina Pelinel Cristi Borcea si Valentina .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )