Libnet.ro
UNICEF

07:45

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMII DOI ANI: Serbia va majora tarifele la energie pentru consumatorii casnici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMII DOI ANI: Serbia va majora tarifele la energie pentru consumatorii casnici

Serbia va majora luna viitoare tarifele la energie pentru consumatorii casnici cu 3,9%, pentru prima data in ultimii peste doi ani, a anuntat vineri Ministerul Energiei de la Belgrad, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

FIREA DESPRE PROIECTUL ASOCIATIEI DARUIESTE VIATA: Nu numai ca nu am blocat acest proiect, l-am sustinut in ultimii doi ani de zile

Primarul general Gabriela Firea sustine in continuare ca terenul pe care se construieste un spital de catre Asociatia Daruieste Viata apartine Primariei Capitalei, fiind trecut din proprietatea statului in cea a Primariei printr-o Hotarare de Guvern. Nu numai ca nu am blocat acest proiect, l-am sustinut in ultimii doi ani de zile, spune Firea.

Hong Kong a intrat in recesiune, pentru prima data de la criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China.

ROMGAZ NE ASIGURA CA NU VOM INGHETA, LA IARNA Depozitele noastre de gaze sunt pline, pentru prima data

Reporter: Avem suficiente rezerve de gaz ca sa acoperim necesarul de consum pe parcursul iernii care urmeaza, daca Rusia si Ucraina nu vor reinnoi acordul de tranzit inainte de sfarsitul anului curent? Adrian Volintiru: Nu ramanem niciodata in frig, nu cred ca Rusia va lasa Ucraina in frig. Eu nu vad oprita alimentarea cu gaz catre Ucraina, pentru ca nu este gata gazoductul Nord Stream 2, iar fara acesta si fara Ucraina gazele rusesti nu ar mai avea pe unde sa ajunga in Germania. in ceea ce priveste rezerva pentru iarna care urmeaza, in momentul acesta depozitele noastre de gaze sunt ocupate la intreaga lor capacitate nominala, ceea nu s-a mai intamplat niciodata.

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres.

Cea mai drastica pedeapsa data vreodata intr-o regiune din Spania. Cat a primit romanul care si-a ucis cu cruzime fetita de doi ani

Laurentiu Mihai si-a ucis fiica in varsta de doi ani taindu-i gatul cu un cutit de bucatarie. A comis aceasta grozavie in urma cu doi ani, pentru a-si distruge sotia, care a amenintat ca-l va parasi. intre timp, procesul a evoluat la Valencia, iar zilele trecute a fost pronuntata sentinta.

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

Romanul care si-a ucis fetita de doi ani, condamnat la inchisoare pe viata in Spania

Laurentiu, romanul de 30 de ani care si-a ucis fiica de doi ani in spaniam a fost condamnat la inchisoare pe viata de magistratii unui tribunal din Valencia. Incidentul tragic s-a petrecut in noiembrie.

CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de trenuri pe zi fata de cele de lung parcurs. Pana la Buftea trenurile vor face cam 17 minute, iar pana la Fundulea, cam 40 de minute.

Cine il voteaza pe Mircea Diaconu la prezidentiale? Orice partid ar castiga, ar fi la fel ca-n ultimii 15 ani - razboi. Pe propunerea mea se face pace

Un sondaj recent realizat de IMAS la comanda Europa FM Mircea Diaconu, candidatul independent sustinut de ALDE si Pro Romania, apare cotat pe locul doi. Sunt multe sondaje, unele apar pe sub masa, spune insa Diaconu. Prezent la interviurile HotNews. ro LIVE, Mircea Diaconu a explicat si care e genul de electorat pe care il vizeaza si a explicat ca daca el ar fi votat presedinte se face pace.

Kiki Bertens si Raemon Sluiter, la final de drum - Olandeza a renuntat la antrenorul din ultimii patru ani

Prima schimbare de antrenor dupa Turneul Campionilor a fost anuntata de Kiki Bertens. Pe contul personal de Instagram, olandeza a scris ca a renuntat la colaborarea cu Raemon Sluiter.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )