Libnet.ro
UNICEF

11:15

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2008: Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA DUPA 2008: Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a redus dobanzile, miercuri, pentru prima oara dupa 2008, si a semnalat disponibilitatea scaderii costurilor de imprumut, daca va fi nevoie, citand ingrijorarile provocate de economia mondiala si inflatia scazuta, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Fed a decis reducerea dobanzii de referinta in SUA pentru prima data in ultimul deceniu

Rezerva Federala din Statele Unite a anuntat miercuri seara decizia de a reduce rata dobanzii de referinta, o masura aplicata pentru prima data in ultimul deceniu, informeaza agentiile de presa Bloomberg si Associated Press.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a pus deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a postat deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a redus dobanzile, miercuri, pentru prima oara dupa 2008, si a semnalat disponibilitatea scaderii costurilor de imprumut, daca va fi nevoie, citand ingrijorarile provocate de economia mondiala si inflatia scazuta, transmite Reuters.

Fed a redus dobanda de referinta, pentru prima data din 2008

Rezerva Federala a SUA Fed) a redus dobanda de referinta pentru prima oara de la criza financiara din 2008, scrie Bloomberg.

Te iubesc de la testul de sarcina! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere a fratelui sau.

Rezerva Federala SUA ar putea reduce rata dobanzilor

Analistii prezic ca Rezerva Federala a SUA sa reduca rata dobanzii de referinta cu un sfert de punct.

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Mesajul cutremurator scris de un om al legii: Sunt tata de fata sipolitist! E prima data cand imi raportez meseria la copilul meu! La ce ar trebui sa il invat acum

Politistul Flavian Savescu a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook despre situatia de la Caracal in care oamenii legii nu au stiut sa se mobilizeze rapid pentru salvarea Alexandrei.

Raport MAI: Politistul care a vorbit prima data cu Alexandra nu a cerut date despre locul in care se afla si a avut o atitudine refractara -surse

Politistul care a discutat cu Alexandra, atunci cand a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a avut o atitudine refractara fata de situatia prezentata de fata si nu a dat dovada de implicare pentru a obtine mai multe date privind locul in care este sechestrata, arata raportul MAI, potrivit unor surse citate de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )