Libnet.ro
UNICEF

23:45

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Purcari raporteaza un profit de 15,6 milioane lei, in scadere cu 9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Purcari raporteaza un profit de 15,6 milioane lei, in scadere cu 9%

Crestere de 24% a veniturilor realizate in piata din tara noastra Purcari Wineries WINE), ultima companie listata in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primul semestru al anului, venituri de 84,89 milioane lei, in scadere cu 3% fata de cele de la jumatatea anului 2019, in timp ce profitul net a coborat cu 9%, la 15,57 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PE FONDUL DIMINUARII CERERILOR DIN TRIMESTRUL AL DOILEA Altur isi adanceste pierderea la 2,57 milioane lei, in primele sase luni

Altur Slatina ALT), producator de componente auto, a inregistrat pentru primele sase luni ale acestui an, o pierdere de 2,569 milioane de lei, peste cea din aceeasi perioada a lui 2019, de 1,2 milioane lei, in conditiile unui declin a cifrei de afaceri cu 40%, pana la 32,03 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FaRa Sa FIE AFECTATa SEMNIFICATIV DE PANDEMIA DE COVID-19 Transilvania Constructii raporteaza un profit in crestere cu 27%, pentru primul semestru

Transilvania Constructii COTR) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de aproape 5,48 milioane de lei, in crestere cu 27,3% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care veniturile din exploatare au urcat cu circa 9%, la 20,13 milioane de lei, se arata in raportul de ieri al companiei ce se ocupa in principal cu inchirieri de imobliare, postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

De la inceputul anului, in R. Moldova au murit zece persoane in accidente provocate la betie

In primele sapte luni ale anului, din cauza betiei la volan, au avut loc 93 de accidente rutiere. in urma acestora, zece pesoane si-au pierdut viata, iar alte 115 s-au ales cu traumatisme grave. Datele sunt prezentate de Inspectoratul National de Securitate Publica, transmite IPN.

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2020 Exporturile de cereale au crescut cu 30%

Romania a exportat, in primele cinci luni din 2020, cereale in suma de 1,138 miliarde de euro, cu 30,1% mai mult comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

inchisoare de la sase luni la 5 ani pentru incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie - legea a fost promulgata de Iohannis

Legea care prevede ca incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Pana acum, o astfel de infractiune era pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Huawei a ajuns la 30% cota de piata in Romania in prima jumatate a anului

Huawei Consumer Business Group incheie primele sase luni din anul 2020 cu rezultate pozitive pe plan financiar, compania avand parte de o crestere constanta de la inceputul anului, ceea ce duce la o cota de piata de 30% si performante ridicate in urma lansarilor de produse din acest an. Pentru a doua parte a anului, compania anunta planurile si mentioneaza ca este o perioada in care isi va concentra eforturile pe lansari-cheie de noi dispozitive flagship si isi va consolida prezenta din ce in ce mai puternica in toate categoriile de produse, prin noi lansari de laptopuri si accesorii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Peste 300.000 de apeluri abuzive la 112 in prima jumatate a anului. O singura persoana a sunat de peste 9.500 de ori

Sistemul de Transmisiuni Speciale STS) trage un sistem de alarma dupa ce in primele sase luni, peste 311. 000 de apeluri la numarul de urgenta 112 au fost apeluri abuzive.

PENTRU INCALCAREA NORMELOR IMPOTRIVA SPALARII BANILOR Fenergo: Bancile din lume, amendate cu 5,6 miliarde dolari

Bancile globale au fost amendate cu 5,6 miliarde de dolari in primele sapte luni ale anului curent, pentru nerespectarea normelor anti-spalare de bani si a reglementarilor aferente, conform calculelor Fenergo, societate irlandeza care furnizeaza servicii digitale catre institutiile financiare din intreaga lume.

VIDEO Soferi surprinsi de politisti efectuand transport ilegal de persoane. Sase luni nu mai au voie sa foloseasca autoutilitarele

Conducatorii auto au fost sanctionati contraventional, iar politistii le-au retinut placutele si certificatele de inmatriculare ale autovehiculelor.

Adriana Bahmuteanu si-a revazut copiii, dupa sase luni in care criza sanitara a tinut-o la distanta: Nu i-a mai lasat sa vina la mine

Adriana Bahmuteanu si-a rezavutweekendul trecut copiii, pentru prima oara de la izbucnirea crizei epidemice declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. in ultima perioada de timp, cei doi baieti pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )