Libnet.ro
UNICEF

17:16

Peste 300.000 de apeluri abuzive la 112 in prima jumatate a anului. O singura persoana a sunat de peste 9.500 de ori

Adevărul Adevărul,
Peste 300.000 de apeluri abuzive la 112 in prima jumatate a anului. O singura persoana a sunat de peste 9.500 de ori

Sistemul de Transmisiuni Speciale STS) trage un sistem de alarma dupa ce in primele sase luni, peste 311. 000 de apeluri la numarul de urgenta 112 au fost apeluri abuzive. continuă pe Adevărul

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Profitul net al ING Bank Romania - 320 milioane lei, mai mic cu 17%

ING Bank Romania a inregistrat, in prima jumatate de an, venituri totale de 1,05 miliarde lei, crestere de 4%, potrivit unui comunicat al bancii. Acesta arata ca portofoliul de credite a ajuns la valoarea totala de 27,9 miliarde lei, inregistrand o crestere de 2%. Creditarea pentru persoane fizice a crescut mai rapid decat in cazul companiilor, ajungand la o pondere de 61% din intregul portofoliu, dupa cum au transmis reprezentantii institutiei bancare, precizand: Portofoliul de depozite a ajuns la o valoare totala de 41 de miliarde de lei, inregistrand o majorare de 24%, in contextul in care clientii au fost vizibil mai preocupati de solutiile de economisire. La ora actuala, peste 36% dintre clientii ING persoane fizice au un cont de economii.

Huawei a ajuns la 30% cota de piata in Romania in prima jumatate a anului

Huawei Consumer Business Group incheie primele sase luni din anul 2020 cu rezultate pozitive pe plan financiar, compania avand parte de o crestere constanta de la inceputul anului, ceea ce duce la o cota de piata de 30% si performante ridicate in urma lansarilor de produse din acest an. Pentru a doua parte a anului, compania anunta planurile si mentioneaza ca este o perioada in care isi va concentra eforturile pe lansari-cheie de noi dispozitive flagship si isi va consolida prezenta din ce in ce mai puternica in toate categoriile de produse, prin noi lansari de laptopuri si accesorii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Impact Developer and Contractor a inregistrat in prima jumatate a anului un profit cu 47% mai mic

Impact Developer and Contractor a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 8,656 milioane de lei, cu 47% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )