Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, tot mai atractiva pentru turistii straini. Din ce tari provin?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tot mai atractiva pentru turistii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, tot mai atractiva pentru turstii straini. Din ce tari provin?

Sosirile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat o crestere cu 7,5% in luna februarie 2019 fata de perioada similara a anului trecut, iar innoptarile au inregistrat un avans de 11,4%, potrivit datelor Institutului.

Tinerii gasesc tot mai greu joburi care sa corespunda competentelor dobandite in facultate. Ce e de facut?

Absolventii gasesc tot mai greu joburi care sa corespunda competentelor dobandite in facultate. Desi institutiile de invatamant sunt constiente de acest lucru, nu au reusit sa isi coreleze programa la piata muncii si la realitatile economice.

Romania, cea mai accelerata scadere a numarului de detinuti din Europa

Un raport al Consiliului Europei dezvaluie ca rata incarcerarii a scazut in Europa, de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, cel mai accelerat ritm de scadere inregistrandu-se in Romania, cu o scadere de 16%.

Un deputat PMP propune salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie! Movila: Aceasta schimbare va creste si bugetul medicilor de familie

Deputatul Petru Movila a initiat o propunere legislativa, prin care cere salarii mai mari pentru asistentii de medicina de familie, corectand o serie de inechitati atat fata de medici, cat si de asistenti.

Nava de aprovizionare pentru ferme eoliene din Marea Nordului, lansata la Galati

O nava de aprovizionare si suport pentru ferme eoliene din Marea Nordului a fost lansata, vineri, la Santierul Naval din Galati, beneficiarul fiind o companie din Marea Britanie, conform Agerpres.

Un stat din NATO este tot mai apropiat de Rusia: Cine este aliatul care cumpara armament rusesc si face exercitii militare comune cu armata rusa

Armata din Turcia va cumpara echipamente militare din Rusia si, mai mult decat atat, cele doua state vor face exercitii militare comune, potrivit global-def. com. Asadar, ministrii de Externe din Turcia si Rus.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

Studiu, inaintea alegerilor europarlamentare: Tarile din sudul si estul Europei, inclusiv Romania, sunt mai ingrijorate de emigratie, coruptie, nationalism si economie

Tarile din sudul si estul Europei, printre care si Romania, sunt mult mai ingrijorate de fenomenul emigratiei decat de imigratie, in contextul in care populatia acestor state a scazut dramatic, arata un studiu efectuat in 14 state UE, citat de Guardian.

Cele mai mari marketplace-uri online din .ro - alatura-te lor si vinde!

EMag Marketplace, Cel. ro, Doraly. ro, Breslo. ro sau Credimag. ro sunt doar cateva dintre marketplace-urile din Romania. In functie de domeniul de activitate, vechimea business-ului, dar si a strategiei tale, acestea si altele pe care le vom enumera mai.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza AFP. Modelul preluat de spanioli este cel din Franta, al vestelor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )