Libnet.ro
UNICEF

12:45

PENTRU UN SEGMENT DIN AUTOSTRADA UNIRII: Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU UN SEGMENT DIN AUTOSTRADA UNIRII: Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, astazi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8, cunoscuta si ca Autostrada Unirii, respectiv, pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate pentru un segment din Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, joi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8,.

VIDEO Simpatizantii PSD de la mitingul din Piata Unirii pleaca la autocare in huiduielile iesenilor

Simpatizantii PSD care au fost adusi la mitingul din Piata Unirii din Iasi au fost fluierati si huiduiti la finalul manifestarii, cand se indreptau spre autocarele cu care au venit. Au existat si unele momente tensionate, dupa ce au fost aruncate sticle de apa.

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant doua gradinite, o scoala) si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina. Urmare a acordului de.

Evaluarea nationala pentru elevii din clasa a II-a. Cat conteaza nota obtiunuta la aceasta testare

Evaluarea nationala pentru elevii din clasa a II-a a inceput, marti, cu probele scrise la Limba romana si Limba materna, urmand ca miercuri sa fie sustinute si testele de citire aferente acestor discipline. Notele obtinute de elevi la evaluarea nationala nu vor fi trecute in catalog. Se estimeaza ca peste 550. 000 de elevi vor participa, [] .

Alerta de la hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea

Hidrologii au emis luni seara o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea, valabila pana marti la ora 9:00. Conform Institutului National.

SPORIND PRESIUNILE PENTRU INCHEIEREA UNUI ACORD COMERCIAL: Trump ameninta ca va mari tarifele pentru importurile din China

Presedintele american, Donald Trump a amplificat semnificativ, ieri, presiunile asupra Chinei pentru incheierea unui acord comercial, amenintand ca va majora in aceasta saptamana tarifele pentru importuri din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ca in curand va lua masuri similare pentru alte bunuri de sute de miliarde de dolari.

Cresterea tarifelor pentru marfurile din China, cauzata de incalcarea unor angajamente ale statului chinez

Miscarea presedintelui Trump de a impune tarife aditionale produselor provenite din China a fost provocata de incalcarea unor angajamente pe care China le-a facut in timpul negocierilor cu SUA, relateaza Reuters, citand declaratiile unor oficiali americani.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3551 seconds )