Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Simpatizantii PSD de la mitingul din Piata Unirii pleaca la autocare in huiduielile iesenilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simpatizantii PSD de la mitingul din Piata Unirii pleaca la autocare in huiduielile iesenilor

Simpatizantii PSD care au fost adusi la mitingul din Piata Unirii din Iasi au fost fluierati si huiduiti la finalul manifestarii, cand se indreptau spre autocarele cu care au venit. Au existat si unele momente tensionate, dupa ce au fost aruncate sticle de apa. continuă pe Hotnews

Digi24: VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iasi

PSD a organizat un miting, la Iasi, pe 9 mai, de Ziua Europei, simultan cu mitingul informal al liderilor UE de la Sibiu. in acelasi timp, in jurul Pietei Unirii din oras s-au strans persoane care au scandat Hotii! si PSD, ciuma rosie. Printre acestia s-a aflat si Florin Morariu, ieseanul decorat de regina Elisabeta a II-a pentru gestul sau de curaj din timpul unui atac terorist din Londra.

VIDEO O jurnalista a fost agresata de simpatizantii PSD de la Iasi - Ziarul de Iasi

O jurnalista a fost agresata de sustinatorii PSD la mitingul din Iasi. Roxana Costas, de la TVR, a povestit ca a fost lovita cu o pancarta in cap in timp ce filma. Ea a publicat imaginile pe pagina de Facebook.

Doua asociatii civice ii cer lui Dragnea sa renunte la mitingul din 9 mai, de la Iasi

Asociatiile civice Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si impreuna pentru A8 ii cer presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa renunte la mitingul din 9 mai de la Iasi, motivand ca organizarea unei actiuni de partid de Ziua Europei aduce deservicii imaginii orasului.

VIDEO Jurnalistul strain ridicat de la protestele din Piata Victoriei a lansat documentarul Belina, Insula Comorilor

Jurnalistul german care a fost ridicat de jandarmi la protestele din Piata Victoriei a lansat documentarul Belina, Insula Comorilor. Paul Arne Wagner spune ca Belina este o metafora a Romaniei, in care cheia este coruptia.

Sofia: Papa Francisc a incalcat protocolul dinainte stabilit si a discutat cu oamenii din piata Aleksander Nevski

Papa Francisc a schimbat scenariul in momentul in care a iesit din catedrala Sf. Aleksander Nevski: in loc de a trece direct la rugaciunea Regina Coeli, s-a salutat cu oamenii din piata, scrie ziarul bulgar DNES, citat de Rador.

VIDEO in mijlocul mitingului. Ce spun simpatizantii PSD care au venit la Iasi: Mi-o dat painica si ii respect pana imi iasa sufletul. Punct!

Reporterii Adevarul au discutat cu mai multi simpatizanti PSD care au venit in cursul zilei de joi, 9 mai, la Iasi, pentru a participa la mitingul organizat de sefii partidului.

PENTRU UN SEGMENT DIN AUTOSTRADA UNIRII: Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, astazi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8, cunoscuta si ca Autostrada Unirii, respectiv, pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt.

Ministrul Transporturilor a semnat revizuirea studiului de fezabilitate pentru un segment din Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, au semnat, joi, la Iasi, proiectul ce vizeaza reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )