Libnet.ro
UNICEF

01:05

Site UE in limba romana, pentru demontarea miturilor din jurul coronavirus COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Site UE in limba romana, pentru demontarea miturilor din jurul coronavirus COVID-19

Comisia Europeana a lansat luni un site, disponibil si in limba romana, dedicat demontarii miturilor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus COVID-19. in paralel, Serviciul European de Actiune Externa al UE desfasoara analizeaza si denunta dezinformarea cu privire la pandemie, provenita de la actori si surse externe. continuă pe Hotnews

Evaluare Nationala 2020: Cum arata testele de pregatire pentru limba romana si pentru matematica

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie, in aceasta saptamana, pentru fiecare dintre materiile pe care le vor da la Evaluarea Nationala 2020. Astfel, ei gasesc un test pe zi la limba romana, un test pe zi la matematica si la limba materna pe site-ul https:rocnee. eutesteantrenament, unde Ministerul Educatiei a publicat testele de antrenament pentru examenele nationale.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

Teste Evaluarea Nationala 2020. Cum arata cerintele la matematica si limba romana

Elevii si studentii trec printr-o perioada neobisnuita, de cand cu orele online, in contextul pandiemiei de coronavirus. Cu toate astea, cursurile merg inainte, la fel si zilele pana la examene. Cum arata cerintele de la matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala 2020? Teste Evaluare Nationala 2020: Cerinte matematica si limba romana Cei mai emotionati .

UE anunta un sprijin de urgenta pentru partenerii sai din Balcanii de Vest in lupta impotriva Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni un sprijin imediat pentru Balcanii de Vest in suma de pana la 38 de milioane de euro pentru ca statele din regiune sa faca fata situatiei de urgenta din domeniul sanatatii cauzate de coronavirus, informeaza un comunicat al Reprezentantei CE in Romania.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au.

Actorul Stefan Sileanu a murit la varsta de 80 de ani. A fost cunoscut pentru rolul principal din Vlad Tepes

Actorul Stefan Sileanu, cunoscut publicului pentru rolul principal din filmul Vlad Tepes 1979), a murit la varsta de 80 de ani, dupa ce a suferit un infarct sambata, a declarat fiica sa Ana Sileanu, potrivit.

Misteriosul grai dician vorbit pe teritoriul Romaniei. Ce cuvinte a imprumutat limba romana din acesta

Graiul dician a fost vorbit timp de cateva secole se estimeaza ca aproximativ 1. 500 de ani) in zona dintre Galati -Tulcea, dar la inceputul secolului al XX-lea a disparut. Din el vin in romana cateva cuvinte bizare, cum ar fi ciortan crap mic) sau baistruc copil mic).

Platforma electronica pe site-ul STS pentru completarea online a declaratiilor pe proprie raspundere si a adeverintelor de angajator

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca este activa platforma electronica formular. sts. ro , pentru completarea online a declaratiilor pe proprie raspundere si a adeverintelor de angajator.

Doneaza pentru sectiile indispensabile din spitale. Este esential sa ramana necontaminate

Cel mai negru scenariu ar fi ca virusul sa patrunda in spitale. Medici inimosi incearca, prin propriile puteri, sa ridice standardul cat mai sus. E nevoie de contributii rapide, pentru a fi comandate imediat echipamentele care mai sunt in stocuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )