Libnet.ro
UNICEF

08:30

Penurie de crese in Sectorul 2 din Bucuresti: mii de copii si doar 255 de locuri la stat

Hotnews Hotnews,
 Penurie de crese in Sectorul 2 din Bucuresti: mii de copii si doar 255 de locuri la stat

In Sectorul 2 al Capitalei, unde traiesc 345. 000 de oameni, dintre care 16. 000 de copii sub 5 ani, potrivit datelor de la ultimul recensamant, sunt doar doua crese de stat: Cresa Ciobanasului si Cresa Sinaia. Acestea au in total 255 de locuri, iar pe listele de asteptare sunt 50 de copii, potrivit datelor furnizate de Primaria Sector 2. continuă pe Hotnews

Penurie de crese in Sectorul 2 din Bucuresti: mii de copii si doar 255 de locuri la stat

In Sectorul 2 al Capitalei, unde traiesc 345. 000 de oameni, dintre care 16. 000 de copii sub 5 ani, potrivit datelor de la ultimul recensamant, sunt doar doua crese de stat: Cresa Ciobanasului si Cresa Sinaia. Acestea au in total 255 de locuri, iar pe listele de asteptare sunt 50 de copii, potrivit datelor furnizate de Primaria Sector 2.

Transelectrica: Statia Fundeni unde s-a produs avaria majora din Bucuresti a fost retehnologizata integral acum 10 ani / Exista dosare la diverse organe de ancheta ale statului cu privire la realizarea unor lucrari si achizitii din anii trecuti

Statia electrica Fundeni la care s-a produs avaria de miercuri seara, care a lasat mare parte din Bucuresti fara electricitate, a fost retehnologizata integral in 2007, a anuntat joi Corina Popescu, director general al Transelectrica, in cadrul audierilor Comisiei parlamentare de ancheta a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. Corina Popescu a mai spus ca lucrarile de mententanta au fost facute in ultimii trei ani la un nivel foarte scazut, sub program. Intebata de deputatul PNL Lucian Bode daca exista dosare de ancheta, Corina Popescu a spus ca sunt dosare la diverse organe ale statului cu privire la realizarea unor lucrari si achizitii efectuate anii trecuti.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

O femeie abia fusese externata dintr-un spital din Bucuresti. in drum spre casa i s-a facut rau si a murit subit

O femeie care abia fusese externata dintr-un spital din Bucuresti a murit intr-o benzinarie din Buzau. Femeia mergea spre Focsani, impreuna cu fiica sa care venise cu masina sa o duca acasa. Pe.

Nicusor Dan: Anularea nestatutara a alegerilor din Bucuresti a decis presedintele USR

Fostul lider al USR, Nicusor Dan, sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Anularea nestatutara a alegerilor din Bucuresti a decis presedintele USR si ca in lipsa anularii acestora, Cristian Seidler ar fi castigat din primul tur.

Sute de parinti din Bucuresti vor primi ajutoare lunare, de la Primarie

Parintii care isi cresc singuri copiii, au probleme financiare si locuiesc in Bucuresti, vor primi ajutoare lunare, de la Primarie, intre 200 si 1. 200 de lei. Cu o conditie, insa.

Caru' cu vedete: Top 3 Pitipoance PSD; Temutul cap al lumii interlope din Bucuresti este de nerecunoscut. Ce face, in weekend, Nutu Camataru, devenit un tatic model; Noua iubita a lui Brad Pitt seamana leit cu Angelina Jolie

Despartire in showbiz. Selena Gomez si The Weeknd si-au spus adio. Selena Gomez si The Weeknd s-au despartit dupa 10 luni de relatie, informeaza Vogue. Selena Gomez a fost vazuta. Alexandra Stan, debut in cinematografia din Japonia. Cum a ajuns pe marile ecrane. Zilele trecute, cantareata a a pasit pe covorul rosu, culmea, nu in America, ci la Tokyo International Film Festival.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )