Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pep Guardiola, avertisment din partea FA pentru comentarii la adresa arbitrului naintea derbiului cu United

Hotnews Hotnews,
 Pep Guardiola, avertisment din partea FA pentru comentarii la adresa arbitrului naintea derbiului cu United

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a primit un avertisment din partea Federatiei Engleze de Fotbal FA), pentru comentarii la adresa arbitrului Anthony Taylor, inaintea derbiului cu Manchester United. continuă pe Hotnews

Liberalii au in derulare un amplu sondaj in tara! Anunt exploziv din partea purtatorului de cuvant al partidului

Anunt exploziv din partea purtatorului de cuvant al PNL, Ionel Danca. Liberalii, inainte de a depune motiunea de cenzura, deruleaza un sondaj in tara in legatura cu optiunile politice ale cetatenilor.

Avertisment pentru Romania din partea comisarului european pe justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, dupa ce a avut o.

Asociatia Daruieste Viata a depasit pragul de 10 milioane de euro strnsi din donatii pentru construirea primului spital de oncologie pediatrica din Romnia

Asociatia Daruieste Viata a depasit pragul de 10 milioane de euro stransi din donatii si sponsorizari pentru construirea primului spital de oncologie pediatrica din Romania, au anuntat joi cele doua fondatoare ale asociatiei, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu. Din aceasta suma, aproape 3 milioane de euro au fost stransi numai din SMS-uri.

Daniele Bracciali, interzis pe viata din tenis pentru trucare de meciuri; Potito Starace, suspendat pentru 10 ani

Italianul Daniele Bracciali, fost jucator de top 50 mondial, a fost interzis pe viata din tenis dupa ce a fost gasit vinovat de trucare de meciuri, informeaza Unitatea pentru Integritatea Tenisului TIU), conform Reuters. Un alt fost jucator italian, Potito Starace, a primit o suspendare de 10 ani de la orice implicare in tenis pentru aceeasi infractiune.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )