Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Hotnews Hotnews,
 Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale. continuă pe Hotnews

Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis al planetei

Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in ultimele luni si care l-au impiedicat sa participe la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul a realizat venituri de 67,8 milioane dolari in perioada iunie 2015 - iunie 2016, conform revistei americane Forbes, citata de Agerpres.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

Lenovo Yoga 910 a fost detronat deja: nu mai este cel mai subtire laptop convertibil

In urma cu cateva zile, scriam ca Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. La scurt timp, titlu a fost furat de un alt dispozitiv, considerabil mai subtire asta daca mai putem folosi cuvantul considerabil cand vine vorba despre niste grosimi de numai cativa milimetri). in cadrul IFA 2016 Acer a [].

Rasul este cel mai bun medicament: Cele mai bune farse ale celebrei prezentatoare Ellen DeGeneres (VIDEO)

Rasul, acest medicament nepretuit este distractiv, gratuit si usor de utilizat, a fost utilizat cu succes si de celebra prezentatoare tv Ellen DeGeneres. Pe pagina de Facebook The Inquisitr a fost postat.

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Cel mai in varsta voluntar activ al Crucii Rosii in Romania. O femeie din Botosani inca munceste pentru semeni la 81 de ani

Maria Maxim are 81 de ani si este cel mai varstnic voluntar activ al Crucii Rosii Botosani. Fosta invatatoare este renumita in zona pentru actiunile sale umanitare. Octogenara ofera cadouri persoanelor cu handicap si miluieste saracii din pensia ei.

Mohammed a devenit cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor

Mohammed este cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor, dar nu apare in fruntea listei oficiale deoarece este scris si pronuntat in mai multe feluri. Anul trecut s-au nascut 7.

in trecut aliati, acum cei mai duri inamici. Ce a mers prost in relatia Pep Guardiola - Jose Mourinho? (FOTO)

Pep Guardiola si Jose Mourinho au fost in trecut prieteni buni pe vremea cand amandoi erau la Barcelona, Pep ca jucator, iar Mourinho ca translator si consilier a antrenorului Sir Bobby Robson. Rela.

Dragos Grigore: Va trebui sa jucam mai bine in meciurile viitoare

Noul capitan al Nationalei s-a declarat dezamagit de remiza cu Muntenegru. Sigur ca se putea mai bine, din pacate, nu am fost destul de concentrati la acea lovitura libera, am fost egalati in.

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )