Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pep Guardiola: Uneori, 0-1 este mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut

Hotnews Hotnews,
 Pep Guardiola: Uneori, 0-1 este mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut

Manchester City a cedat in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor, 0-1 cu Tottenham, rivala din Premier League. Pep Guardiola, tehnicianul cetatenilor, considera ca rezultatul obtinut pe White Hart Lane il va ajuta mai mult in pregatirea meciului tur. Uneori, 0-1 este un rezultat mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut, a spus spaniolul. continuă pe Hotnews

Pep Guardiola nu-si explica infrangerea cu Tottenham

Manchester City a pierdut, marti seara, pe noul stadion al lui Tottenham, cu 0-1, in mansa tur a sferturilor Ligii Campionilor, iar antrenorul Pep Guardiola este convins ca echipa sa n-a jucat deloc rau.

NBA - Sondaj: Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din toate timpurile

Michael Jordan este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile, potrivit unui sondaj efectuat in randul a 127 de jucatori din liga profesionista nord-americana de baschet NBA) si publicat site-ul The Athletic, transmite AFP.

Mizil, oras al mistourilor lui Caragiale si Geo Bogza. Mizil, oras cu faima mai mare decat o-ntreaga Romanie povestea orasului in viziunea lui Cosmin Manolache. VIDEOinterviu cabinetuldeperspektiva

Jurnalismul anilor 1990 are Pascaniul care a dat o gaina care naste pui vii. in secolul trecut Mizilul era ciuca batailor de joc. in 1990, gogorita promovata de jurnalistii marca Cristoiu a anuntat fake-news-urile de astazi. Mistourile cu Mizil, de la Cilibi Moise la Caragiale, au dat un reportaj de Geo Bogza un secol mai tarziu, un reportaj despre destinul de nimic al omului. Cosmin Manolache este din Mizil si, cercetator fiind la Muzeul Taranului Roman, a facut o incursiune in mitologia Mizilului. Cartea sa, scrisa impreuna cu Gheorghe Iova, Etalon Mizil aduna stiri-glume-arhive despre Mizil. Mizilul, poti sa-l vezi nu doar ca un loc straniu, ci si ca unul din putinele orase despre care stim cate ceva, de bine de rau. Altfel, in afara de cateva orase mari pe care le numarul pe degete, Romania ramane o necunoscuta. Mizilul e mai cunoscut decat Romania. Nu-i asa?.

A asteptat sa implineasca 18 ani pentru a o cere de sotie pe mama celui mai bun prieten, in varsta de 39 de ani. Nu cred ca poti pune o limita de varsta cand e vorba de dragoste

Un tanar din Kentucky, SUA, a asteptat sa implineasca 18 ani pentru a o cere in casatorie pe mama celui mai bun prieten al sau, o femeie in varsta de 39 de ani. Cu toate ca diferenta de varsta dintre.

DERAPAJ. intr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru a acuzat PSD de holocaustul Romaniei. Ulterior a revenit cu genocidul impotriva Romaniei: E mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial

Andrei Caramitru, consilier al sefului USR, Dan Barna, derapeaza din nou. intr-o postare pe Facebook, el a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei, sustinand ca e mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial. Ulterior, el si-a editat postarea punand in sarcina social-democratilor genocidul impotriva Romaniei.

A vrut sa profite de el in spiritul unui ritual. Faptul ca erau frati nu a contat. Este mai mult decat crud

Caz cutremurator in Brazilia, dupa ce o adolescenta a marturisit ca si-atorturafratele sau de cinci ani pana la moarte, apoi i-a mancat organul genital. Politia investigheaza posibilitatea.

Danca: Romania se imprumuta de trei ori mai scump decat Franta. Dobanzile le platesc tot romanii

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca Romania se imprumuta la dobanzi de trei ori mai mari decat se imprumuta Franta, pentru ca noi ii avem pe Teodorovici si Valcov, un fel de Dorel si Terente, care au stricat economia si ingroapa finantele publice in asa hal incat au crescut riscul de tara si au urcat dobanzile la cer atat pentru Guvernul Romaniei cat si pentru populatia cu credite la banca.

Guardiola tremura: Ce spun cifrele despre sansele celor de la City dupa esecul suferit cu Tottenham in Liga

Invins cu 1-0, marti seara, Josep Guardiola a oferit o declaratie ciudata dupa meci: Uneori, 0-1 e un rezultat mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut.

Ce iubesc femeile mai mult decat amorul. Este adevarat?

Un studiu realizat in randul a 1. 000 de femei din Marea Britanie a scos in evidenta un lucru deloc anticipat: ciocolata si amorul nu se gasesc pe primul loc in preferintele acestora. Ele considera soarele si vremea fr.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MARTIE - 5 APRILIE Podiumul cresterilor bursei locale, ocupat de actiuni cu lichiditate slaba

In conditiile in care rulajul consemnat in ultima perioada la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat, preponderent, sub valoarea medie a acestui an, topul celor mai rentabile titluri ale bursei locale este ocupat, in intervalul 29 martie - 5 aprilie, de emitenti cu o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate pe piata locala, element care favorizeaza oscilatii mari ale pretului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )