Libnet.ro
UNICEF

13:15

Perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi: Sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi: Sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate ca au realizat in mod ilegal operatii estetice, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, in cursul lunii aprilie, inceperea urmaririi penale in acest caz, fata de 26 de persoane, pentru comiterea, dupa caz, a infractiunilor de luare de mita, dare mita, inselaciune sau fals intelectual. continuă pe Hotnews

DEZBATERE PUBLICA Bloc de 11 etaje langa muzeul memorial Tudor Arghezi din Bucuresti, langa Parcul Tineretului

Trei blocuri de 11, sapte si trei etaje ar putea aparea langa Muzeul Memorial Tudor Arghezi, pe strada Prinosului din Bucuresti sectorul 4, linga Parcul Tineretului), potrivit unui Plan Urbanistic Zonal aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei. In prezent, in zona se pot construi doar case de doua etaje. Cetatenii isi pot exprima parerea despre acest proiect, joi, 24 aprilie, incepand cu ora 13. 30, la sediul Primariei Capitalei. Dupa aceasta dezbatere publica, Consiliul General al Municipiului Bucuresti va decide daca aproba acest proiect sau nu.

Descinderi la 23 de adrese si la Spitalul de Arsi. Sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale. Medicii sunt suspectati ca.

Manager Spitalul de Arsi: Sunt perchezitii la locuinta mea, nu stiu despre ce este vorba

Managerului Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Vitalie Stan, a declarat vineri, ca sunt perchezitii la locuinta sa, precizand ca i-a intrebat pe anchetatori despre ce este vorba si i-au spus ca va afla la finalul verificarilor, potrivit Mediafax.

Perchezitii la spitalele din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale din Bucuresti. in acest dosar sunt vizate 26 de persoane, inclusiv cadre medicale, suspectate ca au efectuat internari fara drept, folosindu-se de diagnostice false, transmite Realitatea TV.

Mai multi medici de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal (VIDEO)

Un numar de 16 medici si cinci asistente de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal. Ei sunt acuzati ca puneau, in mod deliberat, diagnostice false pacientilor,.

Perchezitii la Spitalul de Arsi: sunt vizati medici care ar fi facut ilegal operatii estetice

Procurorii si politistii au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese si la Spitalul de Arsi din Capitala. Anchetatorii vizeaza 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate ca faceau internari in baza unor diagnostice false si realizau.

FOTOGALERIE O parte din fabrica de bere Grivita din Bucuresti a fost demolata. Vezi ce a mai ramas din ea si ce se va construi in loc

O parte din celebra fabrica de bere Luther aflata langa pasajul Basarab, Bucuresti, a fost demolata, din aceasta mai ramanand doar trei cladiri clasate ca monument istoric - orzaria, maltaria si sediul administrativ. In locul cladirilor demolate, potrivit unui proiect aprobat de Primaria Capitalei in 2013, proprietarii doresc sa construiasca un centru comercial si cateva blocuri a caror inaltime va atinge maxim 14 etaje. Cladirile monument vor fi restaurate.

Un tanar din Bucuresti a fost prins conducand cu 215 kilometri la ora pe A3

Un tanar de 25 de ani, din municipiul Bucuresti, a ramas fara permis pentru urmatoarele trei luni, dupa ce a fost prins de politisti, in timp ce circula pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti, cu viteza de 215 km/h.

Business report: Cat costa acum cele mai ieftine locuinte din Bucuresti; Carburantii - fondul problemei: de ce Romania intrece Germania la pret; S-a lansat primul canal 4K prin cablu

Au trecut aproape 4 luni din acest an si in Romania nu s-a inaugurat nici macar un km de autostrada! Doar cateva zile ne despart pana la finalul primelor 4 luni din acest an. Imagini suprarealiste cu fermele agricole. Cum arata legumele cultivate sub plastic si sticla. Agricultura secolului XXI combina tehnici antice cu inovatii de ultima ora la scara macro.

Starea drumurilor din Romania: Aproape 40% sunt pietruite si de pamant. Cati kilometri de autostrada s-au construit anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul anului trecut, reiese din datele transmise vineri de Institutul National de Statistica INS) si citate de Mediafax. La sfarsitul anului trecut, drumurile publice totalizau 84. 887 kilometri, din care 17. 110 km 20,2%) drumuri nationale, 35. 587 km 41,9%) drumuri judetene si 32. 190 km 37,9%), drumuri comunale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )