Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale: Prejudiciul estimat, 350.000 euro

B1 B1,
Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale: Prejudiciul estimat, 350.000 euro

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune. continuă pe B1

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale care aduc marfa din Turcia ...

Cinci perchezitii au loc, vineri dimineata, in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia, transmite B1 TV. Societatile sunt suspecte de evaziune fiscala. In acelasi timp au loc perchezitii la hotii de combustibil din Suceava. Sunt implicate zece persoane care furau combustibil direct din rezervoarele masinilor. In urma unui filtru si un blocaj in trafic efectuat de politisti, au fost retinuti patru dintre hoti ce urmeaza sa .

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale care aduc marfa din Turcia si China

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune.

Perchezitii in mai multe judete, intr-un dosar de taieri ilegale de lemn.

20 de perchezitii au loc, marti dimineata, injudetele Neamt, Suceava, Botosani si Harghita. Sunt cautate persoane suspectate de taieri ilegale de lemn, potrivit DIICOT. Mai exact, procurorii DIICOT fac perchezitii la locuintele mai multor persoane acuzate de comercializare ilegala si favorizare a infractorului. 26 de persoane vor fi audiate, printre care un primar, trei politisti si un padurar. Procurorii au in vizor un primar al unei comune din judetul Neamt, acuzat, printre altele, de .

PDL va ataca hotararile Consiliului Local Sector 3 privind infiintarea unor societati comerciale pentru capturarea cainilor si transportul gunoiului menajer

PDL Bucuresti a acuzat miercuri Consiliul Local Sector 3 ca a adoptat pana in prezent doua hotarari nelegale, la propunerea primarului Robert Negoita si atrage atentia majoritatii USL ca in situatia in care aceste hotarari nu vor fi revocate in sedinta din 20 septembrie 2012 va ataca in instanta aceste hotarari, informeaza Agerpres. CL Sector 3 a adoptat, in luna iulie, doua hotarari de infiintare a doua societati comerciale cu raspundere limitata pentru capturarea si transportul cainilor fara stapan si, respectiv, pentru transportul gunoiului menajer.

Vita de vie cu aroma de cannabis: Un barbat din Dambovita a fost depistat cu mai multe plante in gradina sa

Romanii sunt din ce in ce mai inevtinvi cand vine vorba de a ascunde o cultura de cannabis, pe care mai apoi o vand pentru a-si spori veniturile. Este si cazul unui barbat din Dambovita, care a ascuns mai multe.

O tamponare intre mai multe masini ingreuneaza circulatia la iesirea din Capitala, pe DN1

Traficul rutier se desfasoara ingreunat vineri dimineata pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unei tamponari in care au fost implicate mai multe autoturisme,.

Parlamentul va adopta, in cel mult trei saptamani, mai multe legi legate de MCV

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, ieri, presedintele Camerei Deputatilor.

Schumacher, pilotul cu cele mai multe succese in Asia

Cum Marele Premiu de la Singapore deschide pachetul de curse asiatice, va aratam mai jos care sunt pilotii in activitate cu cele mai multe victorii in Asia.

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,.

Mai multe ate si scame, descoperite in cornurile pentru copiii de la o gradinita din Bucuresti

Copiii de la gradinita nr. 7 din Bucuresti au descoperit mai multe ate albe si scame in cornurile pe care le-au primit de la autoritati. Primarul Neculai Ontanu a decis de urgenta ca furnizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )