Libnet.ro
UNICEF

18:30

Schumacher, pilotul cu cele mai multe succese in Asia

Online Sport Online Sport,
Schumacher, pilotul cu cele mai multe succese in Asia

Cum Marele Premiu de la Singapore deschide pachetul de curse asiatice, va aratam mai jos care sunt pilotii in activitate cu cele mai multe victorii in Asia. continuă pe Online Sport

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,.

Iata ce natiune este responsabila pentru cele mai multe descarcari ilegale de pe internet!

De curand, s-a facut topul celor mai prolifice tari in materie de file-sharing, iar Statele Unite ale Americii s-au clasat direct pe primul loc, cu 99,6 milioane de download-uri ilegale in prima jumatate a anului 2012! Continue reading .

Topul judetelor cu cele mai multe inregistrari de inventii si marci

Bucurestiul conduce topul inregistrarilor de inventii si marci, potrivit unui studiu realizat de cabinetul de avocatura Andra Musatescu Law Industrial Property Offices.

In ce judete se inregistreaza cele mai multe inventii si marci?

Capitala domina autoritar numarul inregistrarilor de inventii si marci, potrivit unui studiu realizat de Andra Musatescu Law Industrial Property Offices, elaborat pe baza statisticilor OSIM.

Afla care sunt si cum arata cele mai TENEBROASE si mai misterioase locuri din Europa!.

Sa prinzi pulsul istoriei, al culturii si al vietii de metropola este una dintre cele mai incitante provocari adresate turistilor pasionati, cu adevarat, de experientele dezvaluite de calatorii. Conceptul de travel inseamna, in primul rand, explorarea obiectivelor turistice, a locurilor incarcate de istorie si a monumentelor semnificative pentru evolutia unui popor. De multe ori, insa, turistul ramane ancorat in aceasta lume a frumosului arhitectural si uita de acele aspecte mai putin .

Vita de vie cu aroma de cannabis: Un barbat din Dambovita a fost depistat cu mai multe plante in gradina sa

Romanii sunt din ce in ce mai inevtinvi cand vine vorba de a ascunde o cultura de cannabis, pe care mai apoi o vand pentru a-si spori veniturile. Este si cazul unui barbat din Dambovita, care a ascuns mai multe.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

O tamponare intre mai multe masini ingreuneaza circulatia la iesirea din Capitala, pe DN1

Traficul rutier se desfasoara ingreunat vineri dimineata pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unei tamponari in care au fost implicate mai multe autoturisme,.

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale care aduc marfa din Turcia si China

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune.

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale: Prejudiciul estimat, 350.000 euro

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )