Libnet.ro
UNICEF

21:15

Perchezitii la mai multi agenti economici din Moldova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multi agenti economici din Moldova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Procurorii pentru Combaterea Criminalitatii si Cauze speciale si ofiterii Inspectoratului National de Investigatii au descins luni, 20 august, la mai multi agenti economici din Republica Moldova, vizati intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani si evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Perchezitii la mai multi agenti economici din Moldova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Patru persoane, retinute de oamenii legii

Procurorii pentru Combaterea Criminalitatii si Cauze speciale si ofiterii Inspectoratului National de Investigatii au descins luni, 20 august, la mai multi agenti economici din Republica Moldova, vizati intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Patru persoane au fost retinute.

Valcov, condamnat cu executare in prima instanta, despre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a declarat ca, la rectificarea bugetara, presedintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuit sa primeasca mai multi.

Top 10 cele mai vandute SUV-uri din lume in 2018

Cele mai vandute SUV-uri din lume sunt japoneze si sunt dedicate in special drumurilor asfaltate, cu mici exceptii sunt si modele capabile sa paraseasca soselele pentru plimbari in natura. Interesant este faptul ca desi aceste masini sunt cautate pe.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018 Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018. Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

Romnia este vazuta ca o tara de tranzit pentru multi straini. Cei mai multi vizitatori sunt din Republica Moldova

Anica, la cei 43 de ani ai sai, vine anual din Chisinau la rudele din Bucuresti. O aduce si pe fiica sa care acum a implinit 18 ani si se gandeste sa faca facultatea in Romania. Nu sta mult, de obicei, in jur de o saptamana, fiind cazata intr-una dintre camerele din apartamentul detinut de rude. Aduce mereu bomboane sau vin si, pentru ca nu are destui bani, isi dramuieste atent cheltuielile. Cea mai mare parte a banilor ei se duc pe mesele pe care fiica ei tine neaparat sa le ia in oras. Un capriciu pe care nicio mama nu i l-ar refuza propriei fete, mai ales ca e convinsa ca va ajunge mare economista! Numai eu stiu ce sacrificii am facut ca sa ajung aici!, isi spune Anica. Ce nu stie ea, este multi moldoveni gandesc exact la fel, in prima jumatate a anului fiind inregistrate, la punctele de frontiera, circa un milion de sosiri din aceasta tara.

Incendiu DEVASTATOR! Mai multi pompieri s-au pierdut in FLACARI! DETALII de ultim moment

Un incendiu violent a avut loc duminica dupa-amiaza intr-un cartier din Aubervilliers, in apropierea Parisului. in urma incidentului s-au inregistrat 19 raniti, inclusiv 5 pompieri, scrie.

Fenomen neobisnuit in Marea Britanie! Mai multi oameni au filmat o tornadade foc - VIDEO

Pompierii dinDerbyshire, Marea Britanie,au filmat o tornada de foc, in timp ce incercau sa stinga unincendiude la o fabrica de mase plastice din apropierea.

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )