Libnet.ro
UNICEF

20:00

Perchezitii la marile spitale din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la marile spitale din Capitala

Politistii au facut, astazi, perchezitii la Spitalul Universitar, la Spitalul Colentina si Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino din Capitala, precum si la primaria comunei Izvoarele, judetul Giurgiu si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Giurgiu, intr-un dosar in care mai multe cadre medicale sunt suspectate ca in perioada 2014-2017 ar fi decontat ilegal, cu documente false, servicii de ingrijiri medicale la domiciliul unor pacienti, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la mai multe spitale din Capitala. A fost fraudat sistemul asigurarilor de sanatate

Perchezitii la trei spitale din Capitala: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti;Spitalul Clinic Colentina Bucuresti; pitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino. Potrivit anchetatorilor, a fost fraudat sistemul.

Perchezitii la mai multe spitale din Capitala. Cadre medicale suspectate ca ar fi decontat ilegal unor pacienti servicii de ingrijiri la domiciliu

Politia din Capitala a efectuat joi o serie de perchezitii laSpitalul Universitar, Spitalul Colentina si Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino din Capitala intr-un dosar in care mai multe cadre medicale sunt suspectate caar fi decontat ilegal servicii de ingrijiri medicale la domiciliu.

Tetra Pak promoveaza educarea unei generatii responsabile fata de mediu. Cistigatoarele competitiei Din grija pentru mediu, trei eleve din Capitala (VIDEO)

S-a incheitat competitia nationala Din grija pentru mediu, iar castigatorii premiului intai pentru gimnaziu au fost trei fete de la Scoala Gimnaziala 156 din Capitala. Tetra Pak si Centrul.

Zeci de perchezitii la mai multe spitale din tara, banuite ca ar fi fraudat sistemul asigurarilor de sanatate

Un numar de 24 de perchezitii, la persoane banuite ca ar fi fraudat sistemului asigurarilor de sanatate prin decontarea de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu cu documente false, au fost efectuate joi.

Cum a venit un fan german la Cupa Mondiala din Rusia. Politistii au ramas masca

Suporterul german Huberth Wirth a sosit duminica la stadionul Lujniki din Moscova, cu doua ore inainte ca nationala tarii sale sa debuteze la Cupa Mondiala de fotbal 2018, impotriva Mexicului, la bordul unui.

PMB: 5 noi bulevarde cu 59 de intersectii din Capitala vor fi introduse in Sistemul de Management al Traficului. Municipalitatea realizeaza o economie de 4 milioane de euro

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti SA, va demara lucrarile de introducere in BTMS Bucharest Traffic Management System) a 59 de intersectii de pe 5 bulevarde din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )