Libnet.ro
UNICEF

23:01

Perchezitii la Primaria Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente.

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la Primaria Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente.

Procurorii DNA Ploiesti au ridicat, marti, mai multe documente de la sediul Primariei Ploiesti, intr-un dosar in care procurorii fac verificari privind platile din bugetul local catre Asociatia Lipii Galbeni, respectiv premiile acordate echipei Petrolul Ploiesti, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Perchezitii la Primaria din Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat documente din sediul institutiei

Procurorii DNA Ploiesti au ridicat, marti, mai multe documente de la sediul Primariei Ploiesti, intr-un dosar in care procurorii fac verificari privind platile din bugetul local catre Asociatia Lupii Galbeni, respectiv premiile acordate echipei Petrolul Ploiesti, a declarat pentru Mediafax seful DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, procurorul Gabriel Onea.

Perchezitii la Primaria Ploiesti, privind unele premii acordate echipei Petrolul Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti au ridicat, marti, mai multe documente de la sediul Primariei Ploiesti. Perchezitiile au loc intr-un dosar privind platile din bugetul local catre Asociatia Lupii Galbeni, respectiv p.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Bilantul ISU Dambovita pe 2013: 9.389 de situatii de urgenta, cu peste 1700 mai multe decat in 2012

Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare Dambovita a fost operationalizat incepand cu luna mai a anului trecut. Asta a facut ca serviciile profesioniste dambovitene sa actioneze mai multe situatii de urgenta, 9. 389, in anul 2013, fata de 7. 641 produse in anul 2012.

E prapad in Franta! Mai multe localitati au fost grav afectate de ploile torentiale

E prapad in Franta! Un om a murit si cativa au fost raniti, in urma ploilor torentiale din sud-estul tarii. Mai multe localitati au fost grav afectate de ploile care au inceput sa cada in zona inca.

Numarul troienilor creati special pentru a strange cat mai multe date financiare a crescut de trei ori anul trecut, arata un raport Symantec

In primele noua luni ale anului 2013, numarul troienilor financiari, creati cu scopul de a aduna cat mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de peste trei ori, circa 1. 400 de institutii fiind afectate, arata un raport al Symantec care spune ca cele mai multe computere atacate au fost din SUA, Japonia, Marea Britanie si Germania.

Mai multe curse de avion sunt in intaziere din cauza vremii. Zborul spre Munchen a fost anulat

Mai multe curse intarzie sa decoleze si sa aterizeze pe Aeroportul International Chisinau. Motivul este ploaia cu gheata.

METEO Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

UPDATE Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )