Libnet.ro
UNICEF

23:01

Perchezitii la Romatsa. Procurorii au ridicat mai multe documente

Antena3 Antena3,
Perchezitii la Romatsa. Procurorii au ridicat mai multe documente

Procurorii au facut perchezitii, luni seara, la sediul Romatsa si au ridicat mai multe documente, intr-un dosar ce vizeaza posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanta incheiate cu niste fi. continuă pe Antena3

Perchezitii la Romatsa. Procurorii au ridicat mai multe documente

Procurorii si politistii de la Transporturi au descins astazi la sediul Romatsa, institutia insarcinata cu controlul traficului aerian, de unde au ridicat o serie de documente pentru a proba suspiciuni intr-un dosar penal.

UPDATE Perchezitii la Romatsa. Procurorii au ridicat mai multe documente / Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor si un director din Romatsa, dusi la audieri - surse

Procurorii au facut perchezitii, luni seara, la sediul Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian - Romatsa si au ridicat mai multe documente, intr-un dosar ce vizeaza posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanta incheiate cu niste firme de avocatura, au precizat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

Perchezitii la Romatsa: sase persoane duse la audieri

Procurorii si politistii de la Transporturi au descins astazi la sediul Romatsa, institutia insarcinata cu controlul traficului aerian, de unde au ridicat o serie de documente pentru a proba suspiciuni intr-un dosar penal, iar sase persoane au fost duse la audieri.

Perchezitii la sediul Romatsa: Procurorii au ridicat mai multe contracte de consultanta (VIDEO)

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 fac perchezitii marti seara la sediul Romatsa, informeaza B1 TV. Anchetatorii au ridicat o serie de documente privind contracte de consultan.

Perchezitii la sediul ROMATSA. Sase persoane, duse la audieri, printre care secretarul de stat din MT, Dragos Titea

Procurorii au descins marti la sediul ROMATSA si au ridicat mai multe documente, intr-un dosar ce vizeaza posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanta incheiate cu niste firme.

Mai multe sectoare de autostrada, inchise circulatiei din cauza poleiului

Mai multe sectoare de autostrada sunt inchise, vineri seara, din cauza poleiului, in zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

Inspectoratul Scolar Bucuresti: Triajul epidemiologic nu se poate face zilnic pentru ca medicii din scoli lucreaza n mai multe unitati. n trei scoli nu exista doctor sau asistent

Triajul epidemiologic al elevilor din Bucuresti nu se poate face zilnic deoarece medicii din scoli lucreaza in mai multe unitati de invatamant, a explicat, marti, Marina Manea, reprezentantul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Ea a mai spus ca in trei scoli din Capitala nu exista medic sau asistent medical.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare codgalben de ceata in mai multe judete din tara.

Sindicalistii de la STB vor protesta luni/ Acestia solicita mai multe drepturi salariale

Sindicalistii STB anunta ca vor protesta, luni, intre orele 11 si 15 la Autobaza Militari, ei avand mai multe revendicari si nemultumiri, printre care eliminarea discriminarii salariale intre angajati, asigurari CASCO pentru parcul auto sau evaluarea riscurilor pentru angajati, informeaza Mediafax.

Criza din Venezuela Maduro, dupa ce mai multe tari UE i-au cerut organizarea alegerilor anticipate: Nimeni nu ne da noua un ultimatum

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a respins ultimatumul lansat de mai multe tari europene care i-au dat opt zile pentru convocarea alegerilor, descriind tarile europene drept nerusinate. Asta, dupa ce Marea Britanie, Germania, Franta si Spania au anuntat sambata dupa-amiaza ca ar putea sa il recunoasca pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei in cazul in care Administratia Nicolas Maduro nu va convoca in urmatoarele opt zile alegeri prezidentiale anticipate, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )