Libnet.ro
UNICEF

17:00

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul, cu un prejudiciu de 200. 000 de lei . continuă pe România Liberă

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul cu un prejudiciu de 200.000 de lei

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul. Faptele s-ar fi petrecut in perioada august-decembrie 2014, iar prejudiciul a fost estimat la 200. 000 de lei.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

Fiul unui consilier judetean si un profesor universitar sunt vizati, alaturi de mai multe persoane printre care si studente, de perchezitii ale DIICOT intr-un caz de proxenetism, cei suspecti fiind banuiti de contituirea unei grupari care racola tinere pentru prostitutie.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism, in care este vizat si un profesor universitar

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din Valea Jiului, fiind vizata o grupare care racola tinere, o parte din ele studente, pe care le duceau sa se prostitueze, printre cei .

Perchezitii la firme si persoane suspectate de evaziune fiscala cu lemn

Sediile unor firme si locuintele mai multor persoane din judetele Alba, Neamt, Suceava, Maramures si Satu Mare, sunt vizate de perchezitii miercuri dimineata intr-un dosar de evaziune fiscala cu material lemnos, prejudiciul fiind de peste 766. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )