Libnet.ro
UNICEF

08:45

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

România Liberă România Liberă,
Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

Fiul unui consilier judetean si un profesor universitar sunt vizati, alaturi de mai multe persoane printre care si studente, de perchezitii ale DIICOT intr-un caz de proxenetism, cei suspecti fiind banuiti de contituirea unei grupari care racola tinere pentru prostitutie. continuă pe România Liberă

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism, in care este vizat si un profesor universitar

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din Valea Jiului, fiind vizata o grupare care racola tinere, o parte din ele studente, pe care le duceau sa se prostitueze, printre cei .

Perchezitii intr-un caz de proxenetism in Dambovita si Arges

Procurorii DIICOT fac, miercuri, 24 de perchezitii in judetele Dambovita si Arges, la o grupare de proxeneti care ar fi racolat 30 de tinere si le-au dus in mai multe state europene, in special in Olanda, unde le-au obligat sa se prostitueze.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul cu un prejudiciu de 200.000 de lei

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul. Faptele s-ar fi petrecut in perioada august-decembrie 2014, iar prejudiciul a fost estimat la 200. 000 de lei.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul, cu un prejudiciu de 200. 000 de lei .

Descinderi DIICOT in Valea Jiului, la o retea de prostitutie si proxenetism. Fiul unei consiliere judetene a fost ridicat

Procurorii DIICOT au descins, in aceasta dimineata, la Petrosani, unde au avut loc mai multe perchezitii intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.

Perchezitii in sapte judete, intr-un dosar de inselaciune prin metoda accidentul

Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, miercuri dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )