Libnet.ro
UNICEF

20:30

PERFORMANTA MEDICALA. Institutul Oncologic Iasi, cel mai modern din Moldova

Antena3 Antena3,
PERFORMANTA MEDICALA. Institutul Oncologic Iasi, cel mai modern din Moldova

Institutul de Oncologie Iasi a preluat, prin ordin al Ministerului Sanatatii, sectiile cu specific similar sau complementar din judet. Are dotari de exceptie, aparatura performanta, bloc operator cu zece sali. continuă pe Antena3

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Delia se saruta pasional in cel mai nou clip - DA, MAMA

Cel mai asteptat clip al Deliei este gata sa bata toate recordurile de vizualizari. Da, mama este o piesa indrazneata, cu un mesaj puternic, menita sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele.

Cel mai bine clasat roman din ATP

Tenismanul Marius Copil este cel mai bine clasat roman in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP), dat publicitatii luni si in care ocupa locul 187, cu o pozitie mai jos fata de saptamana trecuta,.

Grecia: Valoarea depozitelor bancare a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Valoarea depozitelor din Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din mai 2004 din cauza temerilor privind situatia financiara a tarii, in ciuda faptului ca iesirile din depozitele bancilor elene s-au mai.

Record Guinness: Cel mai inalt turn Lego din lume de 600.000 de piese, construit de copiii italieni la Milano (VIDEO)

Cel mai inalt turn Lego din lume a fost construit joi la Milano de niste copii italieni, care au stabilit cu aceasta ocazie si un nou record mondial Guinness, informeaza Reuters. Cladirile cu blocuri de plastic.

Productia mondiala de opium a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1930

Productia globala de opium, din care este fabricata heroina, s-a dublat in doi ani pentru a ajunge la 7. 554 de tone in 2014, cel mai ridicat nivel de dupa 1930, a anuntat vineri Biroul ONU pentru Droguri si .

Cel mai bine vandute cinci carti in prima jumatate a anului 2015. Cu ce carti intampinam vara

Pas cu pas, de Klaus Iohannis, Cum s-a romanizat Romania, de Lucian Boia, Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu sunt unele dintre cel mai bine vandute titluri din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit declaratiilor editurilor. Adevarul. ro va prezinta cinci dintre cele mai cautate titluri din primele sase luni, in Romania.

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )