Libnet.ro
UNICEF

00:07

Performanta uriasa pentru Filip Jianu: Pustiul din reclama Zboara puiule, zboara a ajuns acum in semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

B1 B1,
Performanta uriasa pentru Filip Jianu: Pustiul din reclama Zboara puiule, zboara a ajuns acum in semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

Performanta impresionanta pentru tenisul romanesc la nivel de juniori! Filip Jianu s-a calificat joi dimineata in semifinalele turneului de juniori de la Australian Open. in varsta de 17 ani, Jianu l-a invi. continuă pe B1

Filip Jianu, tanarul din reclama cu Zboara, puiule, zboara!, calificat in semifinale la Australian Open

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) s-a calificat, joi, la Melbourne, in semifinalele probei de simplu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce s-a impus cu 7-6 5),.

DigiSport: Noua senzatie a tenisului romnesc! Pustiul din reclama Zboara, puiule, zboara e n semifinale, la AO

Chiar daca Simona Halep a parasit Australian Open, Romania e reprezentata inca la un nivel inalt de un alt jucator. Filip Jianu, in varsta de 17 ani, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de juniori, dar si in semifinalele de dublu.

Performanta uriasa pentru Florin Jianu, care a devenit primul roman calificat in semifinale la Australian Open

Florin Jianu, unul dintre cei mai promitatori juniori din tenisul romanes, a reusit sa se califice in semifinale la Australian Open.

Performanta superba: Filip Jianu s-a calificat n semifinalele Australian Open, la juniori

Jucatorul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, a reusit una dintre cele mai importante performante ale tenisului masculin romanesc din ultimii ani, calificandu-se in semifinalele probei de juniori de la Australian Open.

Australian Open: Filip Jianu a ratat calificarea n finala probei de dublu a juniorilor

Perechea Filip Jianu/Nicolas Alvarez Varona Romania/Spania), cap de serie numarul 2, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul american Cannon Kingsley/Emilio Nava, cap de serie numarul 4, in semifinalele Australian Open, la juniori.

Filip Jianu, noua speranta a tenisului romanesc: Ma reprezinta tenacitatea si ambitia. Lupt pana la sfarsit!

Juniorul Filip Jianu, singurul roman ramas inca in competitia de la Melbourne, s-a calificat, azi dimineata, in semifinalele probei de simplu.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de juniori

Filip Jianu 8 ITF), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de juniori de la Australian Open. Romanul in varsta de 17 ani l-a invins in doua seturi pe americanul Toby Alex Kodat 16 ani), scor 7-5, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open: Filip Jianu s-a calificat n optimile de finala ale probei de juniori

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in turul al treilea al probei de juniori de la Australian Open. Romanul de 17 ani, locul 8 ITF, l-a intrecut pe britanicul Connor Thomson, 18 ani, locul 123 ITF, venit din calificari, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa 64 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )