Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Playtech Playtech,
Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar . continuă pe Playtech

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa meciul cu Islanda: E o chestiune personala si privata

Romania a pierdut unul dintre cele mai importante meciuri pe care le-a disputat in ultimii ani. A fost 1-2 la Reykjavik, in fata Islandei, si astfel s-a ratat orice sansa de calificare la Euro 2020 n. r. competitie care isi pastreaza denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Ianis .

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Cum s-a pregatit Ianis Hagi pentru meciul cu Norvegia. Fiul Regelui a dat din casa: la ce metoda apeleaza

Nationala Romaniei a suferit o mare infrangere in fata Islandei, joi, scor 1-2, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata in 2021). Ianis Hagi a jucat in partea a doua, in care tricolorii au incercat sa forteze o revenire, dar presiunea pe care au pus-o .

Ianis Hagi a dat lovitura! Ce a putut sa scrie presa din Scotia despre el e visul oricarui jucator de fotbal din Romania

Ianis Hagi a avut un start modest de sezon, dar pana la pauza provocata de meciurile nationalei si-a revenit clar. Si a devenit unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers. Metamorfoza a fost observata si de jurnalistii scotieni, care l-au laudat pe internationalul roman. Cei de la Rangers News spun ca investitia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )